Guest foto1977 Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Ahoj mám v 307 orygo BT handsfree v rádiu RD4 a nefunguje mi korektně s nokií E65. Nejde mi načíst tel. seznam a zobrazuje se mi při hovoru jen číslo a né jména co mám v seznamu. Prý je to problém všech nokií E série asi kvůli OS Simbian. Někde jsem kdysi četl, že snad existuje nějaká aplikace co umí tento problém odstranit. Ale nemohu to nikde najít. Používáte-li někdo E serii od nokie a to BT tak prosím o vaše zkušenosti. Předem díky za příspěvky. [upravil dne 25/6/09 Ferry] Citovat
ajsik Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 mam e51 a je nutne doinstalovat do telefonu aplikaci od nokie, ktera pak bezi na pozadi a prenese tel. seznam ... alespon stejny problem jsem resil u Parrota... hledej na nokia webu Citovat
Burisek Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 no kluci nevím,ale myslím že si že by jste tento problém měli řešit v pokecu,ne ?? Citovat
Guest foto1977 Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Burisek: Titulek této sekce je: \"Servis Máte nějaký technický problém? Snad jej zde společně vyřešíme\" - řekl bych, že zde řeším zcela konkrétní technický problém, já to potřebuji vyřešit a né si o tom pokecat. Takže prosím máte někdo nějaké info jak rozchodit to HF a Nokie E-serie? ajsik: nikde jsem to nenašel, nevíš jaká aplikace to je? Citovat
Burisek Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 Původně zaslal: foto1977 Burisek: Titulek této sekce je: \"Servis Máte nějaký technický problém? Snad jej zde společně vyřešíme\" - řekl bych, že zde řeším zcela konkrétní technický problém, já to potřebuji vyřešit a né si o tom pokecat. jj to máš asi pravdu.... otázkou je,v jaké verzi je to BT v tvém rádiu,a taky další věc,jestli používáš české znaky tak nevím jistě jestli by ti ty jména správně ukazoval... zkusil bych být tebou přehrát nejnovější soft jak v telefonu tak i v tom rádiu..... nevím jak jsi v tomto zdatný,na ten telefon ti poslouží NokiaSoftware updater a na ten zbytek asi diag jestli není potřeba něco ještě povolit v pc v autě.... jinak koukám že jsi z Prahy,zkuš na toto zajet ke klukům do Dea Benešov jsou na to tam celkem machři nebo tam nejprve zavolej a zeptej se... tady je tel.číslo na toho elektronika : 777 214 316 [upravil dne 27/6/09 Burisek] Citovat
Vendis69 Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 měl jsem stejný problém a musel doinstalovat do nokie tento soft pak bylo vše v pohodě nokia-s60-2nd-edition-s80.sis Citovat
Guest foto1977 Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Burisek: no podle NSU mám firmware v nokii aktuální. To s tím servisem ještě zvážím, zatím se snažím najít řešení jinak. Vendis69: ten soft co píšeš je jen název instalačního souboru. Mě zajímá konkrétní název té aplikace. Navíc ty máš founa se Simbianem S60 2nd kdežto já mám novější verzi S60 3rd. Nevzpomeneš si na ten název??? Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Probírají to třeba tady: http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board/message?board.id=communicators&thread.id=17029 Je fakt, že jsem měl taky stejný problém. mě to nešlo spárovat. V momentu kdy jsem do své obstarožní N71 pustil ten sis, tak to maká jak má :-) Ten SIS najdeš tady : http://europe.nokia.com/get-support-and-software/product-support/nokia-810/software Citovat
Vendis69 Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Promiň nevšiml jsem si že je to S60 3rd jukni se sem http://europe.nokia.com/get-support-and-software/product-support/nokia-810/software U mě se ukazuje v mobilu jako ikona knihy a auta s českým názvem Stahování Citovat
Guest foto1977 Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Ahoj a díky všem za příspěvky! Vyzkoušel jsem to zapojit podle tohoto návodu: Managed to get my E50 to download contacts to 3007 BMW 3 series Bluetooth car kit today. These are the steps that I followed: 1. On the E50, in Bluetooth paired devices, delete the pairing for the car 2. In the car, delete the pairing to your phone 3. On the phone, set up a new synch profile (press the menu key, then select Connect, then Synch)that synchs Contacts, but no other applications. Under Connection Settings for this profile, make sure the data bearer is set to Bluetooth. 4. Download Nokia 810 Contact Download Application from here http://europe.nokia.com/A4143881, and install on your phone. Follow the setup prompts on your phone to complete the installation 5. Put the car kit in search mode 6. On the phone, go to Contacts / Options / Synchronization / Start, then select the profile thatyou have defined in #3 above. 7. Follow the propmts on the phone and car to pair the devices. 8. Once paired, the synch will start, and the contacts will be sent to the car kit. A \'Transferring data\' message will be displayed. The transfer took only a couple of minutes for 300+ contacts in my phone. Ale nefunguje to. Když si vytvářím v nokii E65 nový profil synchronizace tak mi to při zadání typu přenosu na bluetooth hlásí, že to chce ještě nastavit nějakou hostitelskou adresu Nevíte jak na to? Jsem už z toho zoufalej Nemá to někdo funkční s nějakou e65 či e66 apod. která už běží na 3rd simbianu? Citovat
jofo Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 To je cela nokia. Vsetky ine telefony funguju bez problemov akurat nokie maju problem. Raz som cital ze nokia pri vysielani cez blutut posiela este nejake specialne info alebo nejake data navyse na korektne sparovanie sa s nokia produktom a prave to robi problem s parovanim s inym zariadenim. Zeby zas marketing? Chova sa to presne tak ako popisujes. Vymen telefon. Sony erik pojde bez problemov. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.