OK406 Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Děkuji ti za držení palců. Taky už se moc těším, až se budu moci kochat tempomatem. Snad se na to přijde brzo a budeto ,,maličkost\". Jinak Honza406 proměřil a vyzkoušel všechno možné a nic nepomohlo!!! [upravil dne 28/6/10 OK406] Citovat
OK406 Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Dnes jsem přehodil drátky na vákuové pumpě (6-7) a zkusil jsem, zda-li je funkční. Při zapojení na přímo se vytvořil rychle podlak. Při jízdě bohuel v řj tempomatu svaká při všech pohybech páčky, ale není tempomat funkční. Od svorky na tachometr z motoru z pozice 3 se natáhl drát přímo na řj tempomatu v domnění, zda-li snímá rychlost. Bez úspěchu. Tak nevím, kde je chyba!!! Jinak na jednom z schémat je vedení drát z indikční cívky. Jinak už opradvdu nevím, co s tím. Citovat
Benžík Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Nemate prosim nejaky typ, kde levne sehnat dily na dodelani tempomatu? Citovat
Ferry Odesláno 9. červenec 2010 Autor Odesláno 9. červenec 2010 to OK406, jak jsem psal jiz po ICQ, posli mi tvou RJ tempomatu postou na moji adresu, vyzkousim ji opet u sebe v aute, zda-li je funkcni. Az bude 100% jistota, ze funkcni je, muzeme resit dal. Je to asi jedina a nejrychlejsi moznost, jak se nekam pohnout. To Benzik, asi jedina cesta je procesavani inzeratu annonce.cz, sbazar.cz, bazos.cz apod. a hledani aut na dily (predevsim 605, citroen XM s motory 2.1TD a 3.0V6 a vyssi vybavou ) Citovat
martis Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 mozem vas poprosit ci by mi toto fungovalo?? http://cgi.ebay.co.uk/Peugeot-605-Cruise-Control-Module-P-N-5GA004397-03-/170506617794?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item27b2fc83c2 ale chyba mi tam vakuova pumpa Citovat
Ferry Odesláno 11. červenec 2010 Autor Odesláno 11. červenec 2010 To Martis, ano tahle jednotka tempomatu by se dala pouzit, ale lepe sehnat ji i s pripojovacim konektorem a holt vakuumpumpu a ovladaci podtlakovou komurku budes jeste muset shanet Citovat
martis Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 dakujem ferry takze stoho nic,idem hladat dalej ale budem hladat kompletny tempomat. Citovat
robo 406 Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 Pánové nevie mi niekdo povedať aký je rozdiel medzi jednov a druhov riadiačkov tempomatu tie čísla sú ine dík...... Citovat
martis Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 jedno moze byt z peugeot 605 a druhe citroen xm. ale niesom si isty. vies to kupit kde??? Citovat
robo 406 Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 Kdo by mal schému na tieto piny na R.J. motora,toto je ilustračné foto na moju 2.1.TD 12V dík:papa:papa:papa Citovat
martis Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 tak asi som si zohnal tempomat,ale je to trosku ine,je z peugeot 605 3.0 b foto dam sem rj,a vakuova pumpa [upravil dne 17/7/10 martis] Citovat
martis Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 a vakuova pumpa je trosku ina ako mate vy bude to fungovat? [upravil dne 17/7/10 martis] Citovat
DAW11 Odesláno 18. červenec 2010 Odesláno 18. červenec 2010 tož jsem se taky do toho pustil,přikladam foto vybastleneho podtlakoveho ovladani klapky sani vzduchu čerstvě natřeno:D .přišti tyden se pustim do spínače spojky,snad to stihnu skompletovat a zprovoznit než pojedu na dovolenou Citovat
DAW11 Odesláno 18. červenec 2010 Odesláno 18. červenec 2010 a tady foto po kompletaci . ferry pls nebylo by nahodou foto upevnění spojkoveho spinače,dost by mi to pomohlo pro představivost jak to mam vykutit.Dik . Nebo klidně někdo jiny kdo to už vybastlil Citovat
Ferry Odesláno 19. červenec 2010 Autor Odesláno 19. červenec 2010 To DAW11 - pekna prace, bohuzel foto drzaku na spinac spojky nemam, prinytoval jsem kus plechu na ten drzak hnedeho a modreho kulateho konektoru, ktery je prisroubovan ke sloupku rizeni, ten jsem naohybal, aby byl proti vystupku na pedalu spojky a pres origo plastovy krouzek pro ten spinac upevnil. Jinak origo reseni je prisroubovany kus plechu na drzak pedalu, mozna bych mohl vyfotit dneska odpoledne u Devilse v aute Citovat
DAW11 Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 Tak panové a už i ja tempomatím, dnes sem se do toho pustil -práce cca. na 8-9hodin.+ mel jsem nachystany držak podtlakoveho ovladaní škrtíci klapy. Dík Ferrymu za pár rad +díly od Delvise a je hotovo .už jsem to projíždel -je to docela zajímave když nemusim držet nohu na plynu, ale o to vlastně šlo bo chorvatsko vloni až dolu na Orebič bez tempomatu bylo pomalu zatrest. Citovat
Devils-night Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 tak dneska sem dokoncil do kombika montaz tempomatu podle schematu slo vsechno v poho,akorat trosku vic casu zabralo natazeni lanka k plynu, u 1,9D je to slozitejsi nez u benzinu, musel jsem to dat do bovdenu a protahnout kousek dal. jinak vsechno ok. Prace v kuse by byla zhruba tech 8-9hodin jak pise DAW11 ,ja to delal dve odpoledne po praci a dneska necely dopoledne. Citovat
OK406 Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 I já jsem dnes od rána zkoušel tempomat po delší době s opět zprovoznit přes rady autoelktrikáře, ale bohužel neúspěšně. Však i dovolená se odřekla skrze to. Nevím, kde je ,,zakopaný pes\" (problém). Citovat
Ferry Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 nejlepe vse vyndat a zacit uplne znova, drat po dratu presne podle overeneho schematu od jednoho pinu v jednom konektoru k druhemu pinu k druhemu konektoru. Predelavat neco po nekom, kdyz se v tom x-krat prepojovalo je popravde za trest. Troufam si rict, ze zapojenim je ten tempomat jednodussi, nez palubni PC. Je to jen par dratu, na kterych se strida + a - a lepe, nez nad tim dlouho spekulovat, je vzit to z gruntu a pekne poporade. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.