Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Děkuji ti za držení palců. Taky už se moc těším, až se budu moci kochat tempomatem. Snad se na to přijde brzo a budeto ,,maličkost\". Jinak Honza406 proměřil a vyzkoušel všechno možné a nic nepomohlo!!!:(

[upravil dne 28/6/10 OK406]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes jsem přehodil drátky na vákuové pumpě (6-7) a zkusil jsem, zda-li je funkční. Při zapojení na přímo se vytvořil rychle podlak. Při jízdě bohuel v řj tempomatu svaká při všech pohybech páčky, ale není tempomat funkční. Od svorky na tachometr z motoru z pozice 3 se natáhl drát přímo na řj tempomatu v domnění, zda-li snímá rychlost. Bez úspěchu. Tak nevím, kde je chyba!!! Jinak na jednom z schémat je vedení drát z indikční cívky. Jinak už opradvdu nevím, co s tím.:grr:(

Odesláno

to OK406, jak jsem psal jiz po ICQ, posli mi tvou RJ tempomatu postou na moji adresu, vyzkousim ji opet u sebe v aute, zda-li je funkcni. Az bude 100% jistota, ze funkcni je, muzeme resit dal. Je to asi jedina a nejrychlejsi moznost, jak se nekam pohnout.

To Benzik, asi jedina cesta je procesavani inzeratu annonce.cz, sbazar.cz, bazos.cz apod. a hledani aut na dily (predevsim 605, citroen XM s motory 2.1TD a 3.0V6 a vyssi vybavou )

Odesláno

To Martis, ano tahle jednotka tempomatu by se dala pouzit, ale lepe sehnat ji i s pripojovacim konektorem a holt vakuumpumpu a ovladaci podtlakovou komurku budes jeste muset shanet

Odesláno

tož jsem se taky do toho pustil,přikladam foto vybastleneho podtlakoveho ovladani klapky sani vzduchu čerstvě natřeno:D .přišti tyden se pustim do spínače spojky,snad to stihnu skompletovat a zprovoznit než pojedu na dovolenou

Odesláno

a tady foto po kompletaci . ferry pls nebylo by nahodou foto upevnění spojkoveho spinače,dost by mi to pomohlo pro představivost jak to mam vykutit.Dik . Nebo klidně někdo jiny kdo to už vybastlil

Odesláno

To DAW11 - pekna prace, bohuzel foto drzaku na spinac spojky nemam, prinytoval jsem kus plechu na ten drzak hnedeho a modreho kulateho konektoru, ktery je prisroubovan ke sloupku rizeni, ten jsem naohybal, aby byl proti vystupku na pedalu spojky a pres origo plastovy krouzek pro ten spinac upevnil. Jinak origo reseni je prisroubovany kus plechu na drzak pedalu, mozna bych mohl vyfotit dneska odpoledne u Devilse v aute

Odesláno

Tak panové a už i ja tempomatím, dnes sem se do toho pustil -práce cca. na 8-9hodin.+ mel jsem nachystany držak podtlakoveho ovladaní škrtíci klapy. Dík Ferrymu za pár rad +díly od Delvise a je hotovo :super .už jsem to projíždel -je to docela zajímave když nemusim držet nohu na plynu, ale o to vlastně šlo bo chorvatsko vloni až dolu na Orebič bez tempomatu bylo pomalu zatrest.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak dneska sem dokoncil do kombika montaz tempomatu ;) podle schematu slo vsechno v poho,akorat trosku vic casu zabralo natazeni lanka k plynu, u 1,9D je to slozitejsi nez u benzinu, musel jsem to dat do bovdenu a protahnout kousek dal. ;) jinak vsechno ok. Prace v kuse by byla zhruba tech 8-9hodin jak pise DAW11 ,ja to delal dve odpoledne po praci a dneska necely dopoledne.

• O 4 týdny později...
Odesláno

I já jsem dnes od rána zkoušel tempomat po delší době s opět zprovoznit přes rady autoelktrikáře, ale bohužel neúspěšně. Však i dovolená se odřekla skrze to. Nevím, kde je ,,zakopaný pes\" (problém). :(

Odesláno

nejlepe vse vyndat a zacit uplne znova, drat po dratu presne podle overeneho schematu od jednoho pinu v jednom konektoru k druhemu pinu k druhemu konektoru.

Predelavat neco po nekom, kdyz se v tom x-krat prepojovalo je popravde za trest.

Troufam si rict, ze zapojenim je ten tempomat jednodussi, nez palubni PC. Je to jen par dratu, na kterych se strida + a - a lepe, nez nad tim dlouho spekulovat, je vzit to z gruntu a pekne poporade.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...