Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,kluci potrebuju poradit ohledne cukani moji 405 mi16.Dela to pouze pri udrzovani rychlosti,nikdy pri akceleraci.Prosel jsem veci-vahu,spinacka,kontakty,kabelaze,rj,rozdelovac, ktery na to maji vliv a zatim to porad dela.Jeste me napadlo-palivove cerpadlo a filtr a nekontroloval jsem zatim civku.Dela to nepravidelne,nekdy to neudela ani za hodinu jizdy,nekdy 10x za 5 minut,je to takovy ani ne vterinovy shasnuti motoru-zacuknuti..Nema nekdo nebo nemel podobny problem?

• O 4 měsíce později...
Odesláno

tak obnovuju vlákno...auto cuká jak prase pořád o už mě to občas pěkně sere,navíc nereaguje na výměnu lambda sondy a blikání neřeklo žádnou závadu.A teď pro změnu to ještě okamžitě po nastartování chcípne,startuju tu ku*vu třeba 7x a už toho začínám mít fakt dost...Nenapadá někoho něco?

• O 3 měsíce později...
Odesláno

pokud je to jeste aktualni... tak to muze byt spatnym vickem rozdelovace... ale jestli to neni ani tim ani kabelama ani vahou vzduchu ;) tak ti muze auto nekde podsavat za vahou vzduchu.. zkontroluj hadice vzduchovy za vahou....

Me delalo to same... a prisavalo me vzduch mezi sanim a vstrikama ;-) jsou tam takove gumicky..... vympatil jsem na tom baterku ... nez jsem na to prisel .. novy staly asi 150 ;-))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...