Martin Mi16 Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Zdravim,kluci potrebuju poradit ohledne cukani moji 405 mi16.Dela to pouze pri udrzovani rychlosti,nikdy pri akceleraci.Prosel jsem veci-vahu,spinacka,kontakty,kabelaze,rj,rozdelovac, ktery na to maji vliv a zatim to porad dela.Jeste me napadlo-palivove cerpadlo a filtr a nekontroloval jsem zatim civku.Dela to nepravidelne,nekdy to neudela ani za hodinu jizdy,nekdy 10x za 5 minut,je to takovy ani ne vterinovy shasnuti motoru-zacuknuti..Nema nekdo nebo nemel podobny problem? Citovat
Maverick Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Co takhle svíčky a zapalovací kabely? A nebo mě ještě napadá potenciometr škrticí klapky, pokud ho teda stará Mi16 má. Citovat
Tomáš Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 JJ prubni kabely a svicky. Na mem prvnim Mi mi to delaly kabely a pak bych hledal dal. Citovat
Martin Mi16 Odesláno 22. červen 2009 Autor Odesláno 22. červen 2009 oka,zkusim a dam vedet.Na tu vahu uz jsem koukal,je ok Citovat
Pája Rybišár Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Původně zaslal: Mef Co takhle svíčky a zapalovací kabely? A nebo mě ještě napadá potenciometr škrticí klapky, pokud ho teda stará Mi16 má. XU9j4 potak nema...jen spinač na klapce na volnoběh a plnou zatěž Citovat
pastorek Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Presne takto sa mi prejavovala vadná lambda sonda. Po jej odpojení to prestalo. Citovat
Martin Mi16 Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 tak obnovuju vlákno...auto cuká jak prase pořád o už mě to občas pěkně sere,navíc nereaguje na výměnu lambda sondy a blikání neřeklo žádnou závadu.A teď pro změnu to ještě okamžitě po nastartování chcípne,startuju tu ku*vu třeba 7x a už toho začínám mít fakt dost...Nenapadá někoho něco? Citovat
Maverick Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Co všechno už jsi vyměnil? A popřípadě bylya ty měněné díly nové, a nebo to bylo z vrakáče? Citovat
striker Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 pokud je to jeste aktualni... tak to muze byt spatnym vickem rozdelovace... ale jestli to neni ani tim ani kabelama ani vahou vzduchu tak ti muze auto nekde podsavat za vahou vzduchu.. zkontroluj hadice vzduchovy za vahou.... Me delalo to same... a prisavalo me vzduch mezi sanim a vstrikama ;-) jsou tam takove gumicky..... vympatil jsem na tom baterku ... nez jsem na to prisel .. novy staly asi 150 ;-)) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.