R1kimi Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Zdravím, vedel by mi niekto poradiť? Na mojej 406ke 1.9TD r.v. 96 sedan sa mi nedavno zapli sahary pri vyšších vonkajších teplotách hoci sa pár hodín s autom vôbec nejazdilo. Taktiez mi na par sekúnd zopne sahary ked vypínam kľúč zapaľovania ci je motor studený alebo zohriaty . Za jazdy mi ukazuje teplotu 75 stupňov. Menil som senzor teploty a ziadna zmena... Citovat
Neon Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Jestli ti to dělá, když je studenej motor na otočení klíčku, tak to bude patrně špatný hnědy čidlo na tělese termostatu ... EDIT: a jestli myslíš tím senzorem teploty to hnědý čidlo, tak by ještě možná stálo zkouknout relé na saharách (v takovým trojúhelníčku pod maskou) ... [upravil dne 19/6/2009 Neon] Citovat
R1kimi Odesláno 19. červen 2009 Autor Odesláno 19. červen 2009 Menil som hnede čidlo - senzor teploty a žiadna zmena - premeral som staré aj nové - sú OK... pozeral som aj relé... Citovat
erik406 Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 sahary sa zopnu aj ked sa z cidla vytiahnu kontakty pri zapnutom zapalovani, takze je mozne, ze niekde nie je funkcne spojenie. Dalsia moznost je bitron. Citovat
R1kimi Odesláno 20. červen 2009 Autor Odesláno 20. červen 2009 zaujímalo by ma ešte, či ten hore popísaný problém môže mať za následok stratu výkonu. Pri novších autách sa pri výskyte problému zapne núdzový režim ... ak by túto možnosť mala moja 406 tak by sa mi občas zdalo že to auto v tom režime jazdí... Dá sa niečo zistiť pri tomto ročníku PC diagnostikou? Citovat
jkmtrnava Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 pozri toto vlákno mal som ten istý problém a pomohlo to. Citovat
R1kimi Odesláno 10. červenec 2009 Autor Odesláno 10. červenec 2009 Zdravím... v aute mi blbol ventilator topenia- vymenil som tyristor z UK auta a vrtule sahary mi prestali tocit pri vypinaní zapaľovania... Myslel som že problém sa odstranil aj keď mi nešlo do hlavy čo by s tým problémom mal ventilátor topenia.... Sahary boli OK asi dva týždne až do včerajška. Došiel som z autom do práce a po práci som už auto nenaštartoval- vybitá batéria - znova sa samočinne zapli sahary a točili kým nevybily baterku. Vedel by mi niekto poradiť čo to môže spôsobovať? ( vadný termostat +senzor? alebo?) Termospínač ventilátoru? [upravil dne 10/7/09 R1kimi] [upravil dne 10/7/09 R1kimi] [upravil dne 12/7/09 R1kimi] [upravil dne 12/7/09 R1kimi] [upravil dne 12/7/09 R1kimi] Citovat
punkac Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 ahoj, rád bych si něco potvrdil ohledně sahar.... mám auto s digi klimou když zapnu klimu oba větráky se točí na pomalou rychlost když vypnu klimu větráky se zastaví teďka příklad klima je vyplá, zhruba do 95°C se nic neděje když se teplota přehoupne přes tuto hranici oba větráky se roztočí na pomalou rychlost, když teplota klesne pod 90°C, oba vypnou... kdy se přepnou na rychlou rychlost? Kolik musí voda dosáhnout stupňů? jinak když vytáhnu konektor z hnědého čidla, oba větráky se roztočí asi na 5s pomale a pak rychle. Je to normální? Po vrácení konektoru do čidla se zastaví. K čemu slouží čidlo blbě přístupné, viditelné te spodku auta, vede do něj hadička z chladiče a od něj vedou tři drátky? jaká je odporová charakteristika hnědého čidla? Tj. odpor při 20°C a třeba při 90°C. díky za postřehy.... Jinak když to teda spíná, myslím si, že je vše v cajku, jen mě zaráží, že na rychlou rychlost se větráky točí, jen když vytáhnu konektor z hnědého čidla, jakou potřebuje čidlo teplotu aby přeplo na rychlý chod? Citovat
R1kimi Odesláno 15. červenec 2009 Autor Odesláno 15. červenec 2009 ahoj, nemám klímu ale čítal som že to tak má byť, že pri zapnutej klíme sa sahary točia na pomalú rýchlosť... hnedé čidlo po vytiahnutí aj mne roztočí obe sahary najprv na 1 potom na 2 rýchlosť... To druhé popísané čidlo bude asi termospínač ventilátorov (sahary), v E-shope autobenex.cz sú popísané parametre pre 1.9TD : uzavírací teplota [°C]: 92 Bod preruseni [°C]: 96 otevírací teplota [°C]: 97 Bod spínání (°C): 101 ale pre 406 1.9TD bez klimatizácie Citovat
agresssor Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 Původně zaslal: punkac ahoj, rád bych si něco potvrdil ohledně sahar.... mám auto s digi klimou když zapnu klimu oba větráky se točí na pomalou rychlost když vypnu klimu větráky se zastaví teďka příklad klima je vyplá, zhruba do 95°C se nic neděje když se teplota přehoupne přes tuto hranici oba větráky se roztočí na pomalou rychlost, když teplota klesne pod 90°C, oba vypnou... kdy se přepnou na rychlou rychlost? Kolik musí voda dosáhnout stupňů? jinak když vytáhnu konektor z hnědého čidla, oba větráky se roztočí asi na 5s pomale a pak rychle. Je to normální? Po vrácení konektoru do čidla se zastaví. K čemu slouží čidlo blbě přístupné, viditelné te spodku auta, vede do něj hadička z chladiče a od něj vedou tři drátky? jaká je odporová charakteristika hnědého čidla? Tj. odpor při 20°C a třeba při 90°C. díky za postřehy.... Jinak když to teda spíná, myslím si, že je vše v cajku, jen mě zaráží, že na rychlou rychlost se větráky točí, jen když vytáhnu konektor z hnědého čidla, jakou potřebuje čidlo teplotu aby přeplo na rychlý chod? mas to uplne presne jak ja, ale ja mam manual klimu. Jinak na druho rychlost se spinaj prej neco okolo 105-110 stupnu. Ale prej dostat se na tuhle teplotu uz musej bejt neco... Citovat
punkac Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 díky pánové za postřehy, vše je tedy v pořádku a já mam zas o jednu starost méně do pátku dorazí tempomat a to bude zas prácička :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.