Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

derava rurka na klime


whizz80

Recommended Posts

Vcera som chcel dat naplnit klimu, a pri vakuovani systemu som zistil, ze mam dieru na tej vysokotlakej rurke co vedie od kompresora popod chladic (ta hrubsia rurka). Dieru mam presne pod tymi gumenymi uchytkami. Da sa to nejak opravit, lebo 5000 Sk nemienim do toho vrazit, kedze teraz som kupoval novy chladic. V servise mi povedali, ze je to vacsia diera ze by to bol problem zaliat hlinikom, lebo vacsinou zalievaju male diery a tato vyzera na vacsiu. Rozmyslal som, ze by som ten kus rurky pod chladicom odpilil a skusil tam nalisovat bud hadicu alebo nejaku rurku. Aký tlak by mala zniest rurka kedze je to vysokotlak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som mal taký istý problém ,v tom gumovom úchyte mi to najskôr sililo,po vytiahnutí rúrky a vyčistení to bolo však v takom stave /pravdepodobne vyžraté ,lebo aj hliník svojim spôsobom koroduje/ bolo to ako sito ,takže mi navarili kus hliníkovej rúrky a už 2 roky v pohode.Rozobrať to šlo ľahko, len som musel zháňať silikonové okružky.Klasické gumové som sa obaval dať ,lebo je tam väčšia teplota. Zvárali to odborníci a cena-fľaša hruškovice:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem tam měl malou dirku , přesně v místě jak popisuje whizz80 . Měl jsem v garáži záplaty na opravu duší , tak jsem ji použil , vyřízl přesně na šířku sk pásky a stáhl.Dělal jsem to s tím že ji za rok vyhodím a vyměním za novou , stalo se mě to taky po znovunatlakování klimy.A už to drží neuvěřitelné 3 roky:o.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...