Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, potřeboval bych poradit s digiklimou, vloni jsem dával do originál servisu Peugeot auto na servis klimatizace, vyměnili mi náplň, udělali desinfekci a teď na jaře mi začala klima blbnout. Mám nastavenou teplotu např. 17-18 st., režim auto a klima pěkně v horkém počasí chladí, najednou ale auto začne topit a hrne to do kabiny pod tlakem, po chvíli zase nějakou dobu chladí a pak za se topí..........tak nevím:myslim. V zimních měsících mi zase naopak chladila místo aby topila:bojim

Odesláno

To vypadá na špatný spoj - vakl. Možná čidlo vnitřní teploty - na stropě za tou mřížkou u světýlka.

Dělá to pravidelně - opakovaně? Klima taky vypíná - odmražuje. Může to taky být snížený, ale dokonce i zvýšený tlak plynu - na obě hranice jsou tam bezpečnostní čidla.

Klima taky nejede, když nechladí ventilátory chladiče (tuto závadu jsme měli ve čtvrtek - vadné relé ventilátoru chladiče).

[upravil dne 14.6.2009 P607Olda]

Odesláno

:xvul \"kuriť\" slovensky znamená \"topit\" česky. A \"kouřit\" česky znamená \"dýmiť\" slovensky (pokud si dobře pamatuju) ;):xvul

[upravil dne 22/6/09 Dave_k]

Odesláno

sry:nevim, ale nikdy jsem na Slovensku nebyl, takže ano, \"kuri\" mi to, v jednu chvíli dost silně, vžene to do kabiny horko, jako když hodíš briketu do kamen, ale po chvíli zase začne hned chladit:blicismajlik, připadá mi to jako kdyby bylo čidlo nějak splašené či co:bojim

[upravil dne 25.6.2009 rkarlos72]

Odesláno

Omlúvam sa ale pýtal som sa ci to \"kuri \", topí len keď stojíš na mieste ,alebo i za jazdy. Mne to na 406 robilo - klima fungovala len za jazdy (napor vzduchu stihol ochladiť chladič ,ale ako som zastavil na semafori už to kúrilo a nechladilo . Bol vadný ten predradný odpor a relatko.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, všem, odborník na klimy mi změřil náplň a zjistil, že je jí tam málo a že budu mít někde nejspíš únik. Doplnil barvivem a auto začalo \"klimovat\". Byli jsme domluveni, že za 14 dní přijedu a podle barviva zjistíme místo úniku. Odjel jsem od něho a zhruba po 10 minutách jízdy to zase začalo normálně topit:nevim. Takže asi ne náplň, ale snad to čidlo v kabině řidiče, což on prý pozná ve chvíli, kdy to bude topit, ale musí to mít nějak napíchlé, za 14 dní, až k němu pojedu dám vědět co jak:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...