rkarlos72 Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Ahoj všem, potřeboval bych poradit s digiklimou, vloni jsem dával do originál servisu Peugeot auto na servis klimatizace, vyměnili mi náplň, udělali desinfekci a teď na jaře mi začala klima blbnout. Mám nastavenou teplotu např. 17-18 st., režim auto a klima pěkně v horkém počasí chladí, najednou ale auto začne topit a hrne to do kabiny pod tlakem, po chvíli zase nějakou dobu chladí a pak za se topí..........tak nevím:myslim. V zimních měsících mi zase naopak chladila místo aby topila:bojim Citovat
P607Olda Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 To vypadá na špatný spoj - vakl. Možná čidlo vnitřní teploty - na stropě za tou mřížkou u světýlka. Dělá to pravidelně - opakovaně? Klima taky vypíná - odmražuje. Může to taky být snížený, ale dokonce i zvýšený tlak plynu - na obě hranice jsou tam bezpečnostní čidla. Klima taky nejede, když nechladí ventilátory chladiče (tuto závadu jsme měli ve čtvrtek - vadné relé ventilátoru chladiče). [upravil dne 14.6.2009 P607Olda] Citovat
rkarlos72 Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 A kde tohle zjistí? V Peugeotu? Tam mám o nich své mínění........Poradí si s tím v servisech, kde autoklimy plní? Citovat
rkarlos72 Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 .....neměl by někdo schemu klimy, fotky, kde se nachází čidla, relé apod.? pls:( Citovat
rkarlos72 Odesláno 22. červen 2009 Autor Odesláno 22. červen 2009 Ne, nekouří, teď se mi ještě ke všemu objevily pod vozidlem tmavé kapky, jako od oleje Citovat
Dave_k Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 \"kuriť\" slovensky znamená \"topit\" česky. A \"kouřit\" česky znamená \"dýmiť\" slovensky (pokud si dobře pamatuju) [upravil dne 22/6/09 Dave_k] Citovat
rkarlos72 Odesláno 25. červen 2009 Autor Odesláno 25. červen 2009 sry:nevim, ale nikdy jsem na Slovensku nebyl, takže ano, \"kuri\" mi to, v jednu chvíli dost silně, vžene to do kabiny horko, jako když hodíš briketu do kamen, ale po chvíli zase začne hned chladit:blicismajlik, připadá mi to jako kdyby bylo čidlo nějak splašené či co:bojim [upravil dne 25.6.2009 rkarlos72] Citovat
Guest servisman Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 koukl bych na čidlo poz 5 a profoukl aspon vzduchem jestli není špinavé a tím má blbé hodnoty něco podobné je i u citroenu http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2005013101 [upravil dne 25/6/09 honza406] Citovat
janou Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Omlúvam sa ale pýtal som sa ci to \"kuri \", topí len keď stojíš na mieste ,alebo i za jazdy. Mne to na 406 robilo - klima fungovala len za jazdy (napor vzduchu stihol ochladiť chladič ,ale ako som zastavil na semafori už to kúrilo a nechladilo . Bol vadný ten predradný odpor a relatko. Citovat
rkarlos72 Odesláno 1. červenec 2009 Autor Odesláno 1. červenec 2009 Dělá mi to i za jízdy, ale zatím moc díky za rady:super, příští týden jsem objednanej k maníkovi přes klimy, tak dám potom vědět;) [upravil dne 1.7.2009 rkarlos72] Citovat
rkarlos72 Odesláno 16. červenec 2009 Autor Odesláno 16. červenec 2009 Ahoj, všem, odborník na klimy mi změřil náplň a zjistil, že je jí tam málo a že budu mít někde nejspíš únik. Doplnil barvivem a auto začalo \"klimovat\". Byli jsme domluveni, že za 14 dní přijedu a podle barviva zjistíme místo úniku. Odjel jsem od něho a zhruba po 10 minutách jízdy to zase začalo normálně topit:nevim. Takže asi ne náplň, ale snad to čidlo v kabině řidiče, což on prý pozná ve chvíli, kdy to bude topit, ale musí to mít nějak napíchlé, za 14 dní, až k němu pojedu dám vědět co jak:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.