kecod Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 zdravim mam taky problem ked startujem auti tak mi chyta na tri valce pridam troska plyn ide na tri a po chvili ide na 4 zacalo mi to robit asi pred tyzdnom z nicoho nic. sviecky som menil pretym som steloval ventily moze to robit aj to?natavil som ich sanie 20 a vyfuk 40 podla knizky.poradte co tomoze robit. aj za jazdy ked idem auto strati tah a potom zase taha. poradte:nevim Dotaz je spíše do sekce servis, takže přesunuto. RH [upravil dne 14/6/09 Radek Hurvajz] Citovat
VIP3R Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Něco podobného jsem řešil na 406, na vině byl modul zapalování. Ale jestli je to tak i u tebe, to netuším... Citovat
kalio306 Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 zapalovacia cievka je ok ?? od bosha stoji cca 3000 da sa aj premerat myslim menil som - pomohlo Citovat
FrantaCV Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Ahoj, pokud si budeš umět poradit, tak zaprvé zjisti který válec vynechává. Většinou motor vydrží běžet chvíli i na 3 válce. Takže zvedni kapotu nech si otevřené dveře, nastartuj a odpojuj postupně kabely ke svíčkám - vadný je ten při jehož odpojení se chod motoru nezmění. Nebo jednoduše kabely vyměň. Možná příčina jsou právě kabely (kabel) odpovídalo by tomu i to, že se porucha projevuje i za jízdy. Jinak je to už o výměně chytré krabičky nahrazující legendární rozdělovač. Ale ani to není \"100 pro\" Příčina může být i na daších prvcích počínaje odrušením a indukční cívkou konče. Já bych začal u kabelů - jsou nejchoulostivější. FrantaCV Citovat
jirka21 Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Já bych řekl , že je to ta zapalovací lišta (pokud nemáš ještě jednotlivé kabely ke svíčkám) montoval se tam Sagem a ten byl dost poruchový. Pokud se ti někdy samo od sebe ještě vynulovalo denní počítadlo km. tak je to určitě ta lišta.Prošlahává často na kostru a může ti i odvařit řídící jednotku. Citovat
tomy_verceti Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 moze to byt aj kabelaz k vstrekovacom, ja som tam mal spatny kontakt na konektore tiez som menil sviecky robil so zapalovacimi rampami s cievkou a nic, potom sme vystriekali kontaxom kontakt na druhom valci na vstrekovaci a vsechno slape jak hodinky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.