Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj přátelé \"Pežoťáci\". Nedávno jsem koupil P406 Braek 2.0 HID r.v. 2002 v plné výbavě, bohužel se do té výbavy už asi nevešel žádný manuál. Na stánkách klubu je sice ke stažení, ale je patrně ke strašímu modelu. Neodpovídá umístění kontrolek na přístrojové desce a úplně chybí popis displeje počítace a jeho obsluha. Tak 80% jsem odhalil zkusmo nebo porovnáním s jinými, ale stále je pár kontrolek a symbolů, které mi nic neříkají.

Našel by se někdo ochotný k způjčení manuálu k vozidlu od r.v. 2002? Nakenoval bych ho celý (nebo alespoň rozdíly) a uložil ke stažení a samozřejmě vrátil. Může být i v AJ nebo NJ překlad mi problém nedělá.

Dík FrantaCV

Odesláno

Ferry - dík za odkaz, tam už se dá něco \"vychroupat\" a pro Neona - tohle mně přece nemůže odradit o setkání na srazu. Manuál nemůže nahradit zábavu no a po cestě alepoň budu vědět co mi temůj miláček přes display počítače říká.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Když přijedeš na sraz v Šebetově -> TADY tam jsou grátis v tištěné podobě (origo) a ještě poznáš Peugeoťáky ... ;)

Ahoj, mám podobný problém, před týdnem jsem koupil 406 kombi 1,8i LPG (1998) a je to můj první Pažoutek. Zatím jsem maximálně spokojen, ale rád bych o něm věděl co nejvíc a k tomu bych potřeboval manuál. Dá se někde získat, rád si zaplatím případné poplatky :-)

Předem díky za odpovědi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...