Miltym Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Ahoj mam problem s Peugeot 406 r.v 2001 2,0 hdi 100PS regulatorem tlaku v servisu mi rekli ze je to pridreny.Na diagnostice to napsalo ze regulator tlaku je zavreny,regulator tlaku otevreny.Uz sem vymenil 3 regulatory ,vahu vzduchu i jine cidla ale pokazde mi vydrzi maximalne 2 mesice uz sem fakt nastvany premyslim o prodeji prosim poradte nechci sveho milacka prodat.Dekuji za vsechny nazory Citovat
zzipCZ Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 a jak se ti to projevuje že to pořád mněníš????? Citovat
ladosak Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Mně to dělalo taky a nakonec jsem vymněnil čerpadlo v nádrži vyčistil regulátor, a vše zase O.K Použí hledání je tady o tom spousta příspěvků. Citovat
Burisek Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 jj pokud jsi měnil už 3 DRV ventily ( reg.tlaku ) tak tam bude něco jiného.... skuš co píše ladosak a ten ventil profoukni vzduchem nejlépe z kompresoru a uvidíš,ještě se zkuš kouknout na naftovej filtr jak vypadá eventuelně vyměň i ten.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.