Guest Blackstar407 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Nazdar ma niekto skusenost s dorabanim snimaca vonkajsej teploty co vsetko obsahuje je problem ho vybrat a kde sa ma napojit??? Mam novy model velky pal displey som dal namiesto maleho vsetko ide ale teplotu neukazuje len --- dik Citovat
corsair.cz Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Přidávám se k dotazu, protože jsem dokoupil velký displej, jen by mě zajímalo jakej termistor koupit a kam ho asi dát, přidal bych i termistor pro vnitřní teplotu. Tuším že to byl Ferry, kdo si to dodělával, mám pravdu? Citovat
Guest Blackstar407 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Tak to sme dvaja snad nam to niekto vysvetli ako na to.. Citovat
čakom Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: corsair.cz Tuším že to byl Ferry, kdo si to dodělával, mám pravdu? Ferry má starej model. tam to jde dodělat v pohodě. ale jak je to s novím to netuším. Citovat
dire Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: Blackstar407 Nazdar ma niekto skusenost s dorabanim snimaca vonkajsej teploty co vsetko obsahuje je problem ho vybrat a kde sa ma napojit??? Mam novy model velky pal displey som dal namiesto maleho vsetko ide ale teplotu neukazuje len --- dik jukni se na toto vlakno : Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.