Guest michal1987 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Ahoj přátelé, podařilo se mi během 14ti dnů ztratit dvoje klíče k Peugeotu 106, čistě náhodou, nejde si např. podle starého zámku nechat udělat klíče nové?? Pokud už není žádné řešení než výměna současných zámků, nemáte někdo tušení jak rozdělat zamčené víčko nádrže? Díky za jakékoliv příspěvky. Ahoj Michal Citovat
oddie Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Jde, ale nedoplatíš se. Já situaci u známého, co takto ztratil klíče, řešil vymontováním vložky ze dveří, jejím rozebráním, podle stavítek jsem vypiloval provizorní klíč, odemkl jím zbývající věci (spínačka, víčko nádrže, víko kufru), a dal tam celou jinou sadu zámků. Vyšlo to nejlevněji... Citovat
budvar Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Asi ti to nepomůže - ale když mě zlobil centrál tak sem se sice do auta dostal, ale víčko nemá zámek - víčko odemčeš u 405 z kufru - za polstrování je taková tyčka která vyjíždí zajíždí a tu zatáhnu k sobě a je odemčeno... Nevím jestli ti de o tohle a jestli ti to pomůže u 106 ale tohle vím Citovat
Ferry Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 nepomuze u 106 je klasicky zamek na klic ve vicku ktere se sroubuje do hrdla nadrze a je zaroven s karoserii, nejsou tam dvirka zamykana centralem a pod nima teprve vicko jako u 405 nejjednodussi zpusob je ten jak pise Oddie , sehnat nevybrousenou planzetu a vybrousit si ji podle stavitek z rozebranyho zamku [upravil dne 9/6/09 Ferry] Citovat
Guest michal1987 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 oddie - díky, to je dobrej nápad, to sis sehnal nějakej starej klíč kterej jsi předělal nebo jde koupit uplně novej nevypilovanej? Citovat
Ferry Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 planzetu koupis v zamecnictvi, kde delaji autoklice Citovat
luko407sw Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 asi bych taky zasel se poradit do zamecnictvi Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Ta planzeta nestoji moc, kupoval sem ji nedavno na ford sierra a stala 130 Sk... Inac co sem resil, tak predelani zamku z fiat punto (kupeny s vrakace) na muj klic stalo 300 Sk tj 10 Eur. Keby si tam dal predelat vsechny zamky, (spinacka, 2 predni dvere + kufr) tak to neni az taka palba. Len nevim jak je to ze spinackou, ci sa to da lahko odtial vytiahnut, ako z dveri, to uz by som klamal ... Citovat
oddie Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Já jsem sebral starý plonkový klíč, a vypiloval to z něj, jeden zub jsem musel namodelovat páječkou z cínu, ale na to jedno použití... Jinak nechávat přestavovat všechny zámky je pí*ovina, sadu o někoho tady nebo na inzerát sežene za polovic toho. Leda že by si to přeskládal sám. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Tak prave nevim, kolik se hybe taka sada... 4x300 je 1200 SK coz je cca 1050 KC ... A to sem nechal spravit v prvnim obchode, nevim co by to stalo, kdybych hledal neco levneji ... A ked sem zhanel zamek, tak celou sadu predavali u nas od 1800 - 2000 Sk ... Nevim jak se to hybe v cechach, netusim, ale pokial sa da u vas zohnat komplet sada zamkov za cca 500 KC, tak to je celkem dobre V kazdem pripade, pokial si bude zamky menit sam, to az takova palka nebude... Citovat
oddie Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Tady mu to hlavně za 300SK nikdo nepřeskládá, v tom je dost rozdíl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.