wooody Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 tak dneska sem jel z Brna a na dálnici se mi rozsvítila kontrolka stop a olejnička, okamžitě sem zastavil, a koukám a ruplí těsnění pod víkem, tak sem tam dolil trošku co sem měl v kufru, dojel k první benzínce, asi 2 km a dolil tam víc a zajel do prvního většího města (15km) shánět těsnění, naštěstí ho měli tak sem ho měnil na parkovišti před Kauflandem, lidi na mě koukali jak na vola, ale to je jedno, moje otázka je vadí hodně motoru když tam mám Castrol 10W40 a na benzínce měli pouze Mogul 10w40?? jestli to mám vyměnit celý teď nebo můžu počkat na normální servisní výměnu, cca 5 tis km???? právě nevim jestli to je v pohodě když je jiný výrobce... Citovat
georgegg Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 no nevim jestli je to v pohodě ale v tusconu se rozsvítila taky kontrolka tak sme koupili olej na benzínce a dolili, taky jiná značka a jezdilo to 8tis km do další servisky a s motorem nic není, ale zda to tomu prospívá tak to ti neporadim Citovat
Pája Rybišár Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 pokud sedí viskozita a vykonostní specicikace je taky na předepsané urovni(jako že je!)...tak bych to neřešil.. Osobně bych ale koupil 4l nového oleje+filtr a vymenil to cele....motoru jen a jen prospěje!! Citovat
Demo Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 no, pokud je moznost, tak to vymen rovnou - olej i filtr. Ale oba oleje splnuji 10W40, ACEA A3/B3, API SL/CF. Takze ho muzes bez problemu nechat do dalsi radne vymeny. Citovat
BV406 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 klidne ho tam muzes do vymeny nechat ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.