Onďas Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Zdravim všechny, můžete mi prosím někdo zkušený poslat rozměry guger na převodovku a poloosy pro můj peugeot 306 (1.6, NFZ, 1997)? Už mi je jednou měnili ale asi za velice nekvalitní - spojka zas plave v oleji - takže po roce se servis opakuje. Gufera byla zakoupena v autorizovaném peugeot servisu v Brně a bylo mi řečeno že ničemu nevadí když jsou plastová. Proto mi prosím pošlete i odkaz nebo kontakt na výrobce či dodavatele perbunanových či nějakých gumokovových gufer - s peugeot servisem už nechci mít nic společného!!! DÍKY Citovat
Pája Rybišár Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 hmm zajimave a to ti teče olej přes gufero tvz vstupního hnacího hřídele převodovky??nemaš spíš problém s guferem za setrvačníkem?... Citovat
Onďas Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 Nepřijde mi... řekl bych spíš že je tu problém s těmi gufery na převodovce. Kdyby byl problém s guferem na té hnací hřídeli tak by mi nejspíš ubýval olej z motoru a ne z převodovky, nemám pravdu??? Citovat
Onďas Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 Tak či tak, věc která mě nejvíce zajímá jsou rozměry těch gufer, popř. i nějaký odkaz na kvalitního dodavatele nebo výrobce. Nakoupím vše a uvidíme na co narazíme jak to rozděláme. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.