Birkov Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 jak ji seřídit? přistup přímo od středového tunelu je pěkně na hovno a musí se skoro celý rozebrat. Nějakou radu ci navod jak pritahnout nemáte? vsude je jen na 406ku... P607 Citovat
hakavcak Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 taky bych potřeboval zabírá mi až uplně na konci a přítelkyně má problém ručku zatáhnout až do konce Citovat
PecaTu Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Ruční brzda se šteluje v zadu přímo na bubnech. Stačí sundat kola a uvidíš jedinou volnou díru, tou se podívej kde leží štelovací segment(je v dolní části takovej ozubenec něco jako samo stav) a pomocí šroubováku ho vyšroubuj aby ti lehce přibrzďovalo kolo. Ještě je lepší si nejprve vrátit váleček aby ti nepřibrzďovali destičky a mohl sto lépe doladit. Citovat
shwaara Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Úplně stejný problém, pořádně zatažená je až na úplně posledním zubu, dva předchozí spíš přibržďuje, jinak nic. V aut. servisu mi řekli, že je to OK, že brzdí Tak jsem to vzal jako další specifikum pežota a neřešil. Asi první vyměnim zadní brzdy a pak uvidím, zda to budu řešit. Citovat
PecaTu Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Původně zaslal: shwaara Úplně stejný problém, pořádně zatažená je až na úplně posledním zubu, dva předchozí spíš přibržďuje, jinak nic. V aut. servisu mi řekli, že je to OK, že brzdí Tak jsem to vzal jako další specifikum pežota a neřešil. Asi první vyměnim zadní brzdy a pak uvidím, zda to budu řešit. [/quo To budeš měnit: kotouče pakny a desky? Citovat
hakavcak Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Původně zaslal: PecaTu Ruční brzda se šteluje v zadu přímo na bubnech. Stačí sundat kola a uvidíš jedinou volnou díru, tou se podívej kde leží štelovací segment(je v dolní části takovej ozubenec něco jako samo stav) a pomocí šroubováku ho vyšroubuj aby ti lehce přibrzďovalo kolo. Ještě je lepší si nejprve vrátit váleček aby ti nepřibrzďovali destičky a mohl sto lépe doladit. Díky hned zítra, když bude hezky to zkusím. A tím vrácením válečku myslíš odbrzdit? Citovat
shwaara Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 PecaTu: Budu měnit destičky + kotouče, docela hážou, asi budou zvlněný. Možná bych je nechal trochu stočit, podle toho, v jakém budou stavu, ale myslím, že by za chvíli začaly házet znovu, bůhví, co tam je za značku. Citovat
PecaTu Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Díky hned zítra, když bude hezky to zkusím. A tím vrácením válečku myslíš odbrzdit? Samozřejmě že při štelování nesmíš mít zataženou ruční brzdu, ale tím vrácením válečků myslím že prostě zatlačíš na zadních brzdových třmenech válečky aby ti desky nepřibrzďovali. Citovat
PecaTu Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Původně zaslal: shwaara PecaTu: Budu měnit destičky + kotouče, docela hážou, asi budou zvlněný. Možná bych je nechal trochu stočit, podle toho, v jakém budou stavu, ale myslím, že by za chvíli začaly házet znovu, bůhví, co tam je za značku. Ale to ti tu ruční brzdu řeší jenom na půl, jelikož tam máš ještě ty pakny které ti brzdí. Nevím jestli to víš ale v zadu máš kotouče spojené s bubnem, brzd. destičky a brzd pakny a když vyměníš vše okolo a pakny ne tak ti to asi moc nepomůže. Citovat
shwaara Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 aha, no to víš, že nevím Ale pakny měnit nemusím, ne? Co se ručky týče, tak by mělo stačit ji jen dotáhnout podle návodu zde, nebo ne? Citovat
PecaTu Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Původně zaslal: shwaara aha, no to víš, že nevím Ale pakny měnit nemusím, ne? Co se ručky týče, tak by mělo stačit ji jen dotáhnout podle návodu zde, nebo ne? Pakliže je nebudeš mít sjeté nebo odlepené tak samozřejmě stačí jenom seštelovat. Citovat
hakavcak Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 ruční brzda hotová a supr. Byl jsem v Peugeotu zvedli auto a uprostřed blíž k zadní nápravě dotáhli lanka a brzdí hned a jak má. Citovat
PecaTu Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Původně zaslal: hakavcak ruční brzda hotová a supr. Byl jsem v Peugeotu zvedli auto a uprostřed blíž k zadní nápravě dotáhli lanka a brzdí hned a jak má. By mě zajímalo jestli si chtěli mechanici ušetřit jenom práci, a nebo je tento postup seřizování ruční brzdy v peugeotu standardní. Já osobně bych ale volil seřízení přímo vzadu na paknách. Citovat
hakavcak Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Původně zaslal: PecaTu Původně zaslal: hakavcak ruční brzda hotová a supr. Byl jsem v Peugeotu zvedli auto a uprostřed blíž k zadní nápravě dotáhli lanka a brzdí hned a jak má. By mě zajímalo jestli si chtěli mechanici ušetřit jenom práci, a nebo je tento postup seřizování ruční brzdy v peugeotu standardní. Já osobně bych ale volil seřízení přímo vzadu na paknách. Tak to možná ušetřit práci mechanik byl nějak bez nálady tak už bylo ke konci šichty, ale jsem rád brzdí to jak jsem chtěl Citovat
shwaara Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Když chci měnit zadní kotouče (hážou), musím měnit celá systém i s bubnem a paknama? Měl jsem představu, že vyměním jen koutouče a destičky, lze to? Mám totiž problém: Při brždění mi zadní kotouče hážou. Budou asi zvlněné. Ale když zkusím za jízdy zatáhnout ručku, je také cítit nerovnoměrné zpomalování. Takže by mě zajímalo, když vyměním jen kotouče a destičky (pokud to lze), zda nebude auto při normálním brždění pořád házet? Přední kotouče i destičky jsou nové. Citovat
OK406 Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Podle mě stačí vyměnit jen zadní kotuče. Pokud si to budeš dělat sám, tak uvidíš, v jakém stavu jsou pakny. Já to mám na své 406 taky tak a to kotouče+buben. Ručka mi brzdí až na poslední zub. A to mám vše nové ( ATE) Citovat
shwaara Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 No to jsem si taky myslel. Jak pak ale může např. autokelly prodávat jen kotouče? Jde teda vyměnit jedno bez druhého, nebo ne? Citovat
PecaTu Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Původně zaslal: shwaara No to jsem si taky myslel. Jak pak ale může např. autokelly prodávat jen kotouče? Jde teda vyměnit jedno bez druhého, nebo ne? Ne nejde buben je nedílnou součástí zadních kotoučů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.