ro.bla Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Nemáte někdo zkušenost s dálniční známkou Slovinska. Co a jak se tam vypisuje, případně jestli jde sloupnout a použít na jiné auto. Protože jedu na 14 dnů do Chorvatska, tak se mi možná vyplatí koupit tu půlroční s tím, že by jsem ji potom dal sestře. Dík. Citovat
elton Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Neví jestli můžu tady dát odkaz na: http://www.ihvar.cz/jaderske/phorum_new/list.php?4 Ale tady se dozvíš o Slovinské dálniční známce vše podstatné a i to jak ji pořípadě objet. Citovat
zzipCZ Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 nevím jak letos ale loni se nic nevypisovalo známku jsem navlhčil a připleskl na sklo v polovině dovolené odpadla tak jsem postup opakoval a doma ji sundal a dal tchánovi k dalšímu užívání Citovat
Garfield Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Ta jejich \"dálnice\" se dá v pohodě objet centrem Mariboru. Zvládl jsem to loni i já [upravil dne 5/6/09 Garfield] Citovat
zzipCZ Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Původně zaslal: Garfield Ta jejich \"dálnice\" se dá v pohodě objet centrem Mariboru. Zvládl jsem to loni i já [upravil dne 5/6/09 Garfield] no záleži kam jedeš že:mrk Citovat
zzipCZ Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 no jasně ale kam???já jel na istrii do Puli a tam bych tu dálnici obýždět nechtěl:bojim [upravil dne 5/6/09 zzipCZ] Citovat
Tornado Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Slovinska dalnice se da pekne objet i pres Mureck -> Lenart -> Ptuj Jeli jsme tak minuly rok. Cesta pekna a potkali jsme jen par aut. Je o tom hodne psano na foru v odkazu vyse. Doporucuji precist. Citovat
elton Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Na Istrii se dá Slovinsko objet normálně přes Macejl a po chorvacké dálnici. Cena za dálnici v chorvacku asi 50% proti slovinsku. Citovat
Garfield Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 No tak to jo, já jel k Omiši, Dalmácie. Průjezd Mariborem skrz město, jinak trasa stejná jako ve variantě \"vše po dálnici\". Citovat
elton Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Jo loni to šlo projet pěkně, ale letos je kruháč před Mariborem spoplatněn. Citovat
Garfield Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Cože, je zpoplatněný kruhový objezd coby dálnice? Citovat
elton Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 No je spoplatněný, slovinci se zbláznili, aby natlačili co nejvíc turistů na dálnici. A zavedli sedmidenní známku za 15éček. Citovat
zzipCZ Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Původně zaslal: elton No je spoplatněný, slovinci se zbláznili, aby natlačili co nejvíc turistů na dálnici. A zavedli sedmidenní známku za 15éček. njn a kdo jede na sedum dní k moři moc těch turistů nebude co??? Citovat
elton Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 No právě na sedm dní moc turistů nejede. Slovinci podlehli nátlaku unie na krátkodobé známky, a aby co nejvíc vydělali tak je dali za 15. Vlk se nažral(unie) a koza zůstala celá(slovinci). Už vymýšlím jak ten kruháč objet. Citovat
Tornado Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 elton: jak uz jsem psal vyse, dalnice se da pekne objet pres Mureck -> Lenart -> Ptuj. V rakousku sjedes z dalnice a za Ptuji si uz kousek od Chorvatskych hranic. [upravil dne 7.6.2009 Tornado] Citovat
elton Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Tornado: tu trasu znám taky, ale zatím se mi ji nechtělo jet. Přes Maribor mě připadla pohodlnější. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.