Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Slovinská dálniční známka 2009

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte někdo zkušenost s dálniční známkou Slovinska. Co a jak se tam vypisuje, případně jestli jde sloupnout a použít na jiné auto.:aut Protože jedu na 14 dnů do Chorvatska, tak se mi možná vyplatí koupit tu půlroční s tím, že by jsem ji potom dal sestře. Dík.

Odesláno

nevím jak letos ale loni se nic nevypisovalo známku jsem navlhčil a připleskl na sklo v polovině dovolené odpadla tak jsem postup opakoval a doma ji sundal a dal tchánovi k dalšímu užívání:D

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Ta jejich \"dálnice\" se dá v pohodě objet centrem Mariboru. Zvládl jsem to loni i já :D

[upravil dne 5/6/09 Garfield]

no záleži kam jedeš že:mrk
Odesláno

Slovinska dalnice se da pekne objet i pres Mureck -> Lenart -> Ptuj

Jeli jsme tak minuly rok. Cesta pekna a potkali jsme jen par aut. Je o tom hodne psano na foru v odkazu vyse. Doporucuji precist. ;)

Odesláno

Na Istrii se dá Slovinsko objet normálně přes Macejl a po chorvacké dálnici. Cena za dálnici v chorvacku asi 50% proti slovinsku.

Odesláno

No je spoplatněný, slovinci se zbláznili, aby natlačili co nejvíc turistů na dálnici. A zavedli sedmidenní známku za 15éček.

Odesláno
Původně zaslal: elton

No je spoplatněný, slovinci se zbláznili, aby natlačili co nejvíc turistů na dálnici. A zavedli sedmidenní známku za 15éček.

njn a kdo jede na sedum dní k moři moc těch turistů nebude co???
Odesláno

No právě na sedm dní moc turistů nejede. Slovinci podlehli nátlaku unie na krátkodobé známky, a aby co nejvíc vydělali tak je dali za 15. Vlk se nažral(unie) a koza zůstala celá(slovinci). Už vymýšlím jak ten kruháč objet.

Odesláno

elton: jak uz jsem psal vyse, dalnice se da pekne objet pres Mureck -> Lenart -> Ptuj. V rakousku sjedes z dalnice a za Ptuji si uz kousek od Chorvatskych hranic.

[upravil dne 7.6.2009 Tornado]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...