Davidf Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Mám dotaz ohledně tipů na dovolenou a v mém případě i na svatební cestu:mrk.Mám v plánu navštívit některý z řeckých ostrovů.2roky zpět jsem byl na Rhodosu a bylo tam nádherně,krásné pláže a památky.Teď jsem se zadíval na Krétu.Požadavek mám hezké pláže a památky.Prosím o nějaké vaše názory kteří jste Krétu navštívili jestli Krétu ano nebo se podívat po jiném Řeckém ostrově,děkuji za odp. Citovat
urdemala Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 byli jsme na thassosu - byla to paráda, jen těch památek nebylo moc. výborná věc však byla autopůjčovna - prošli a projeli jsme celej ostrov a každej den našli nějakou odlehlou pláž, kde vůbec nikdo nebyl, úplně jak na pustým ostrově Citovat
mr.SM Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Recke ostrovy jsou nadherne, a co treba zkusit Zakhintos, je malej, malo patek, ale peknej vodni park, nejvetsi zelvy - carrety. Je tam nadherna zatoka s korabem. Jidlo super. http://img189.imageshack.us/img189/2143/p1000598.jpg http://img189.imageshack.us/img189/9799/p1000600.jpg http://img7.imageshack.us/img7/3157/p1000625s.jpg http://img15.imageshack.us/img15/396/p1000684zdq.jpg Citovat
@re Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Minulý rok jsem byl na Corfu. Památek až tolik není, ale je to překrásný ostrov s krásnými plážemi a jedním z největších vodních parků na světě - doporučuji. Autem jsme projeli skrz celý ostrov. Určitě se na Corfu ještě jednou podívám! Jídlo super, ve spoustě restaurací jsou češi... Pár fotek Citovat
Aluška Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Na Zakynthosu je nádherně, to můžu potvrdit, krásné pláže, když si odmyslím jížní část ostrova, tak je všude klídek, olivové háje, krásná příroda. Ale s památkami to je horší, kromě hlavního města ostrova, kde se dá najít nějaký ten kostelík a chrám, tam vlastně nic není. Na Krétě jsem taky byla, v jižní části ostrova kolem města Plakias, opět pěkné pláže, ale jinak mě to tam moc nenadchlo, je ale pravda, že jsem moc necestovala, určitě se tam toho dá objevit spousty. Takže Kréta je určitě lepší na památky, Zakynthos pro změnu na pláže, ty jsou tam opravdu neskutečné . Citovat
Ajdamek Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Jel bych na Rhodos nebo Thasos, kréta je o level níž než tyto ostrovy. Citovat
@re Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: Aluška Na Zakynthosu je nádherně, to můžu potvrdit, krásné pláže, když si odmyslím jížní část ostrova, tak je všude klídek, olivové háje, krásná příroda. Aluško, kde jsi přesně na Zakynthosu byla, resp.kde bys mi to doporučila... ? preferuji krásné písčité pláže a moře bez velkých vln... děkuji Citovat
Aluška Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 To @re: My byli v Laganasu, pláž je tam pěkná písečná, ale je tam docela dost lidí, na tuhle několika kilometrovou pláž navazuje Kalamaki, tam už je to s počtem lidí 100x lepší, ale co jsme tak jezdili po ostrově, tak nej písečné pláže jsou na Vasilikos, ale tam už je to zase horší s vlnama. Ale určitě půjčit motorku či auto a projet komplet celý ostrov . Citovat
309GT Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Já byl taky na Zakyntosu,loni v létě.Byli jsme konkrétně v Alykes,je tam docela klid,teplá a čistá voda,za pár šprdlíků si můžeš půjčit auto nebo skůtr a projet si to celé,na svatební cestu si myslím ideální,ale to je na každém jestli chce mít klid nebo každej večer někde pařit:D Citovat
jaudax Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Já na svatební cestě pomalu nevylezl z pokoje! :D Prej památky... Citovat
elton Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Jaudo, ty jsi to celé prospal, nebo ti bylo špatně Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: jaudax Já na svatební cestě pomalu nevylezl z pokoje! :D Prej památky... :)to už mají dnešní mladí dávno za sebou, čekat na svatební noc :o Citovat
309GT Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 To je fakt:D O svatební noci už tě stejně nečeká nic novýho:D:D:D:D Citovat
Dave_k Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Jak už výše popisovala Aluška na Zakyntosu je fajn (viz. fota). Jen pozor na Laganas. Je to takový malý Las Vegas. Hlavně v noci. Rachot až do rána. Jinak vřele doporučuji zapůjčení skútru. Ostrov se dá projet za 1 den autem, ale to z toho člověk pak nic nemá. Chce to méně výkonnej skútr, kterej odvozí a člověk se v klidu pokochá a všimne si čeho by si v autě nevšiml. Pak to projíždění může trvat i déle. (My to měli na cca 4dny i s koupáním samozřejmě) http://ftp.dave.posik.cz/Zakyntos/IMG_0094.JPG Citovat
309GT Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Já do Řecka jezdím už asi 6let,je to jedna z mích nejoblíbenějších zemí,byl jsem na tom Zakynthosu a předtím jsem jezdil do Leptokarie (Olympská riviera),jestli nelpíš na ostrově tak ti tu Leptokarii můžu vřele doporučit,je to paráda,z balkonu jsem čuměl na Olymp a z druhýho na moře,prostě bomba.A památek všude 6 půlek:D Navíc je to tzv česká vesnička,všude se v pohodě domluvíš a je tam plno taveren kde vařej i český jídla,obsluhujou krásný češky (no,jestli jedeš na svatební cestu tak ti to bude jedno) a maji i český PIVO:D Citovat
Aluška Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Nějak nechápu, proč by někdo chodil v cizině na český jídla, kterých má doma až po krk?? Já se naopak v cizině zdaleka vyhýbám restauračkám, kde píší, že vaří po česku. Když už jsem v jiné zemi, tak se snažím poznat i místní kuchyni , i to pivo by měl čech ochutnat jiné, aby si pak s radostí doma dal to české . Citovat
Davidf Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 Původně zaslal: Aluška Nějak nechápu, proč by někdo chodil v cizině na český jídla, kterých má doma až po krk?? Já se naopak v cizině zdaleka vyhýbám restauračkám, kde píší, že vaří po česku. Když už jsem v jiné zemi, tak se snažím poznat i místní kuchyni , i to pivo by měl čech ochutnat jiné, aby si pak s radostí doma dal to české . Jj máš pravdu,se musí okoštovat i to jejich jídlo a to v Řecku mi velmi chutnalo zvlášt gyros,ten byl super. Citovat
Davidf Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 Původně zaslal: Ajdamek Jel bych na Rhodos nebo Thasos, kréta je o level níž než tyto ostrovy. Jak to?????:myslim:myslim Citovat
jakub106GTI Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 jak to tady čtu tak už se celkem těším zase na dovolenou:-) naštěstí to bude už za 4 týdny:mrk Jinak na Corfu jsem byl před 2 lety a památek je tam celkem dost - například zámeček císařovny Sissi ten byl užasnej:-) Jo jo Corfu bylo super :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.