Medvěd Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Původně zaslal: KoudaK Tak to bych si měl asi opravit ten tachec co včera vyhlásil bojkot něco dělat.. Ta rafika co furt leží na tom spodník kolíčku asi není moc dobrý.. Pokud se Ti nechce opravovat tacháč, tak používej pouze rychlost řazenou pákou pohybem k sobě vpřed (30ku okecáš, 50 už by to pokořit nemělo - nevlastníš-li nějaké nadupané autí) Citovat
KoudaK Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: KoudaK Tak to bych si měl asi opravit ten tachec co včera vyhlásil bojkot něco dělat.. Ta rafika co furt leží na tom spodník kolíčku asi není moc dobrý.. Pokud se Ti nechce opravovat tacháč, tak používej pouze rychlost řazenou pákou pohybem k sobě vpřed (30ku okecáš, 50 už by to pokořit nemělo - nevlastníš-li nějaké nadupané autí) Čéče dnes sem jel zadem do Vyškova a v nějaké obci mě změřil obecní radar s displayem a ukázal mi 49 Km/h.. Dobréj odhad,co? Citovat
Vvitty Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Medved: ja si musim ve meste davat pozor i na jednicku...a mimo mesto na dvojku Citovat
Medvěd Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 To na to nesmíš tak dupat, já jezdím kolem 2500 - 3000 ot/min, zkus to taky a myslím si, že na jedničku 50 nepojedeš Citovat
Marcel505 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 A zase na to doplatěj nevinný lidi, kterým blbě ukazuje tacháč... Protože ty vládní limuzíny s modrým majáčkem jsou neprůstřelný... [upravil dne 4/6/2009 Marcel505] Citovat
Mila_S Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Není to špatný, ale už to tady někde bylo v roce 2007 ... :roker:roker Citovat
dolly1010 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Ufff, víš, jak jsem se lek I když já jezdím ve vesnicích skoro vždycky kolem 50+-5km, a když je radar (ten automat. i co nefotí), tak pro sichr 49 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.