Tornado Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Nechal jsem si namichat barvu stejneho odstinu (podle tabulek a kodu barvy v aute) do spraye a striknul jsem s tim jedno vetsi misto na dverich ridice a jeden vetsi skrabanec na kapote. O par dni pozdeji jsem mista jeste prelestil brusnou pastou. Vse se zdalo byt OK, ale asi po priblizne 14 dnech ty striknuty mista jakoby zmatovately a zdrsnily. Neporadi nekdo kde se stala chyba, popripade jak to vyresit? Mam obycejnou zelenou (ne metalizu) a spray byl namichan v obchode s barvy a laky jako spray na upravu laku auta. Citovat
Ferry Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 asi by to prece jen chtelo vrchni bezbarvy lak Citovat
Šalda Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 souhlasím,lak neuškodí a leštit brusnou pastu máš až tak za měsíc,raději za dva,ten vrchní lak se musí pořádně vypálit na sluníčku,tou brusnou pastou jsi ho sundal Citovat
Tornado Odesláno 26. květen 2009 Autor Odesláno 26. květen 2009 Diky za informace. To jsem tedy podelal. Co ted s tim? Znovu to vylestit a striknout bezbarvym lakem? Jinak se omlouvam, ze jsem to dal do spatne sekce. Myslel jsem, ze se to spise hodi do tuningu... [upravil dne 26.5.2009 Tornado] Citovat
Šalda Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 jestli je ta barva dobrá,tak jen přetříkat bez. lakem,tak 3 vrstvy a nechat do být,na pár měsíců a hlavně dobře odmastit Citovat
dr MARTINS Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Doporučuji colorlak. Najít si prodejnu kde míchají autolaky. Od nich mám stříkaný plasty i opravoval sem rez a drží to i po nedávném krupobití :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.