Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vymena radia?


sopranonaj

Recommended Posts

Původně zaslal: sopranonaj

na ebayi som videl radia aj za 300GBP......cize by som to kupoval urcite tam a nie na CZ alebo SK, kde to maju o polovicu predarzene..a inac ako chces riesit ovladanie palubneho pocitaca??????pise sa tam ze ovladanie na volante funguje ale o tom ci funguje aj palubny pocitac, nevidim nikde nic.....DISKUTUJME

na tomto radiu funguje aj ovladanie na volante....nevie niekto nahodou ci sa bude dat ovladat cez toto radio aj palubny pocitac???tlacidla menu atd, diagnostika.....vie to niekto?ma to niekto?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150357405061&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

:blablabla:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 let později...

zdravim .... dnes som kupil toto radio do 207 1,4 hdi. 2009 http://www.pricemania.sk/katalog/autoradia/pioneer-deh-p7000ub-54225/galeria/ , no samozrejme mam problem so zapojenim ! neviete mi niekto poradit ako to zapojit ,co tam treba ,alebo najlepsie je skocit do radioamatera a tam sa popytat ?  

vdaka za rekacie 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 roky později...

Ahoj,

mám 207 Sportium a v poslední  době mi začalo nehorázným způsobem blbnout rádio (úplně nové obyčejné audio CD přeskakují). Tak jsem se rozhodl, že rádio vyměním za jiné (klasické 1DIN). Přečetl jsem několik příspěvků, ale pořád nemám v pár věcech jasno. Koupil jsem si taky redukci z autodoplnky.cz (viz foto na konci příspěvku). V redukci na ISO není zapojený bílý drát a nevím, k čemu slouží. Navíc jak zde už psal Sobol, kromě redukce je tam úplně navíc červený drát a to nevím už vůbec, co s ním.

Mohl by mi prosím Sobol nebo někd jiný poradit, jak to mám zapojit? Pochopil jsem, že mám v jednom drátu 12V stálých a zároveň spínacích (asi v červeno-žlutém drátu). K čemu tedy vlastně slouží ten přidaný červený kabel? Pokud mi rádio nebude spínat s klíčem tak mi to nevadí, manuálně si ho vypnu a zapnu, to není problém (pokud by to ovšem spínalo s klíčkem,  nezlobil bych se). Samozřejmě ale hlavně potřebuji, aby drželo paměť. 😀

Jinak jsem se už také smířil s tím, že přijdu o možnost nastavení data a času a také o ovládání pod volantem. Zajímalo by mě ale, zda po vyndání toho původního rádia drží čas a nepředbíhá se? Někde jsem totiž četl, že to dělá. Samozřejmě bude problém, když vytáhnu baterku, čas se resetuje a prý dokonce bliká displej a bez originálního rádia ho nemám jak nastavit. V tom případě mám v plánu zapojit zpět staré rádio, nastavit čas a přepojit zase na nové, předpokládám že v tom by neměl být problém?

A poslední věc, která by mně zajímala je, zda po vyndání originálního rádia budou fungovat parkovací senzory (na displeji se při zařazení zpátečky objeví v obdélníku auto a 3 tečky ukazují jakoby vzdálenost)?

Moc děkuji za rady a připomínky 🙂

5EF855DC-5C7F-4552-9A4D-235A311521D5.jpeg.fff2fdee77eca24cd2150d8a6873d3cd.jpeg

4CB9B496-F59C-422D-BE6F-B6BC648B155A.jpeg.1f4944d753b7e84b754776a10e1eeea7.jpeg

 

Upraveno uživatelem Readybost
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...