Roman Odesláno 20. červen 2004 Odesláno 20. červen 2004 Čau lidi,nějak divně se mi to chová na volnoběh.Nastartuju, otáčky vyskočí a spadnou-někdy i na správnou hodnotu (moc to nesleduju...). Ale po nzahrátí a ujetí několika km ce otáčky drží na cca 1250-1500 ot.Motor je 1.9 jednobod. Nemá někdo podobnou skutečnost,kam se podívat? Dík R. Citovat
Roman Odesláno 30. červen 2004 Autor Odesláno 30. červen 2004 Hm,tak koukám že to sice četlo dost lidí,ale nikdo neví...Ještě jsem zjistil že na deklu u vzduch.filtru jsou tři otvory,na jednom je gumová zátka,druhý je volný (nemá být taky zavřenej?) a ze třetího jde hadice do nějakého čidla nebo co to je za bazmek...Je to válec na silentblocích asi 7cm dlouhej a připojenej třema drátama.Že by byla chyba v něm? Tak benzínáci co vy na to??? Citovat
graver Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Já mám podobný problém - po umytí motoru drží studený motor hodně dlouho vyšší otáčky (po nastartování 2500, za pár sekund na 1200-1500 a na 800 tak za 10 min.). Zkoušel jsem kde co kromě výměny teplotních čidel (tu diskusi tady někde najdeš - koukni tam), ale pak se to vyřešilo samo - přestal fungovat otáčkoměr, tak už to nepoznám :-) Citovat
Roman Odesláno 30. červen 2004 Autor Odesláno 30. červen 2004 Jo,tu diskusi jsem včera asi půl hodiny hledal a našel... Nicméně nevím kde je to čidlo...Měl jsem čtyřbod a tam je to celý jinak....A nechce se mi něco měnit pokusně,a zjistit že je to na ho*** Kdyžtak se prosím Tě podívej jak je to s těma dírama na vzd.filtru. Dík R. Citovat
graver Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Na pouzdře vzduch. filtru mám tuším jen dvě příruby. Jedna je odvětrávání motoru (vede do plnícího hrdla oleje) a druhou mám taky nezaslepenou - její význam (pro jiný typ motoru) tu kdesi popisoval Oddie. Umístění teplotních čidel mi tu kdosi posílal, ale bohužel jsem to ztratil po reinstalaci kompu. Bylo to pro jednobod 1.6. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.