Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uz nikdy nebudu menit tlumice na 206!!!!!!takovů mrdacku sem jakteziv nevidel..to snad neni mozne toto...tam nic nejde.....zadni sem mel za 20 minut vymenenene..ale predni sem delal asi 5 hodin..hruza pes!Ale pocit z toho mam dobry..jen jeden novy sroub na hornim ulozeni to nevydrzel,takze zitra leve ulozeni dolu a udelat novy zavit(

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Co šlo špatně? Dostat vzpěru z těhlice, ne? :)

mno

predni tlumice tam byli asi hodne dlouho..ty nesli z těhlice ven vubec..nakones sem oddelal rameno tycku rizeni(kde na jedne straně nesla vysroubovat matka pac se mne sroub protacel i v kloubu:( proste komplikace jak svine..ale emoce vychladli a ja mam hotovo:)fotky budou pozdeji,pac me umrel fotak:(

[upravil dne 10/6/09 Rejty]

Odesláno

Tak jsem si to myslel dobře. Taky mně to čeká, tak zjišťuju, jaký s tím kde byly problémy. :) Zkoušels ten tlumič v těhlici prostříkat WDčkem a nechat chvíli působit? WDčko někdy umí zázraky. :)

Odesláno

všecko nastrikane uvolnovacem..tam jde o to ze ty origo pruziny musis proste stahnout stahovakem,jenze jak je tem malo mista,tak je to na kokot prace:(nakonec sem stahl 3 zavity k sobe a tepr bylo misto aby me to vylezlo ten tlumic z tehlice:(.nejvic me sere ale ten zalomeny stroub na novym hornim ulozeny kua:(to musim zas rozdelat

Odesláno

takze tady je par fotek focenych mobilem,protoze me umrel fotak:(...fotku jak se auto tedka váli bude zitra:)

[upravil dne 11/6/09 Rejty]

post-0-14109607547593_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: čakom

to si měl snad i palubovku venku ne?:aut:D

než sem prisel já blbej zahradnik jak mam vytahnout predni tlumic..to bylo neco..fakt to neslo ven:) a taky sem opri ty prilezitosti opravil pravy blatnik:-D

Odesláno
Původně zaslal: čakom

konečně to bude vypadat jak auto;)

téééda čakome ty si drzy:-Dmno ne ale mas pravdu..zatim je dole jen předek..zadekn pude k zemi pristi tyden,pacnemam moc casu...ale je fakt ze se mne to hodne libi:)

Odesláno

takze asi tak..predek pude jeste dolu...ale budu muset sundat asi lizatko...zadek pude dolu o 5 cm:)

[upravil dne 11/6/09 Rejty]

post-0-14109607550409_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...