Rejty Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 uz nikdy nebudu menit tlumice na 206!!!!!!takovů mrdacku sem jakteziv nevidel..to snad neni mozne toto...tam nic nejde.....zadni sem mel za 20 minut vymenenene..ale predni sem delal asi 5 hodin..hruza pes!Ale pocit z toho mam dobry..jen jeden novy sroub na hornim ulozeni to nevydrzel,takze zitra leve ulozeni dolu a udelat novy zavit( Citovat
Fakir Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Co šlo špatně? Dostat vzpěru z těhlice, ne? Citovat
Rejty Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 Původně zaslal: Fakir Co šlo špatně? Dostat vzpěru z těhlice, ne? mno predni tlumice tam byli asi hodne dlouho..ty nesli z těhlice ven vubec..nakones sem oddelal rameno tycku rizeni(kde na jedne straně nesla vysroubovat matka pac se mne sroub protacel i v kloubu:( proste komplikace jak svine..ale emoce vychladli a ja mam hotovo:)fotky budou pozdeji,pac me umrel fotak:( [upravil dne 10/6/09 Rejty] Citovat
Fakir Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Tak jsem si to myslel dobře. Taky mně to čeká, tak zjišťuju, jaký s tím kde byly problémy. Zkoušels ten tlumič v těhlici prostříkat WDčkem a nechat chvíli působit? WDčko někdy umí zázraky. Citovat
Rejty Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 všecko nastrikane uvolnovacem..tam jde o to ze ty origo pruziny musis proste stahnout stahovakem,jenze jak je tem malo mista,tak je to na kokot prace:(nakonec sem stahl 3 zavity k sobe a tepr bylo misto aby me to vylezlo ten tlumic z tehlice:(.nejvic me sere ale ten zalomeny stroub na novym hornim ulozeny kua:(to musim zas rozdelat Citovat
Rejty Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 takze tady je par fotek focenych mobilem,protoze me umrel fotak:(...fotku jak se auto tedka váli bude zitra:) [upravil dne 11/6/09 Rejty] Citovat
Rejty Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 ghe nemohl sem to dostat ven..dostal sem to ven az sem stahl pruziny Citovat
Rejty Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 takhle vypadala dilna zasrana mojima vecma z autka:-D Citovat
Rejty Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 tahle fotka se mne libi..mam ji jako tapetu na mobilu:-D Citovat
Rejty Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: čakom to si měl snad i palubovku venku ne? než sem prisel já blbej zahradnik jak mam vytahnout predni tlumic..to bylo neco..fakt to neslo ven:) a taky sem opri ty prilezitosti opravil pravy blatnik:-D Citovat
volvik Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 to jo cakom ma pravdu konecne to bude vypadat jako auto jinak uz se tesim na foto jak to pekne sedi Citovat
Rejty Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: čakom konečně to bude vypadat jak auto;) téééda čakome ty si drzy:-Dmno ne ale mas pravdu..zatim je dole jen předek..zadekn pude k zemi pristi tyden,pacnemam moc casu...ale je fakt ze se mne to hodne libi:) Citovat
čakom Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 jj když se to sníží tak to auto vypadá uplně jinak. Citovat
Rejty Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 takze asi tak..predek pude jeste dolu...ale budu muset sundat asi lizatko...zadek pude dolu o 5 cm:) [upravil dne 11/6/09 Rejty] Citovat
Rejty Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 stejne to dam jeste niz:)ale uz tak je to rozdil oproti tomu co bylo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.