Rejty Odesláno 13. listopad 2013 Autor Odesláno 13. listopad 2013 Trochu jiné prostředí.... je to teda vysoko...ale až bude rodinný povoz, tak s tim asi neco udelam:D Mno blíží se zima a k tomu i realizae nápadů nastřádaných přes rok...dodelam sedačky a \"C\" sloupek..pořídím druhou stropnici a sloupky a asi to celý předělám...koupí se i new repro, jen na rádio bez zesiku a dozadu dám tažný oko TRS.... co se týče zbytku, tak jen o5 udělat geošku a na jaro budem připravený v pohodě a čekají nás nové letní papuče:) Citovat
Rejty Odesláno 12. prosinec 2013 Autor Odesláno 12. prosinec 2013 Tááák další věc navíc v kufru:) Po těch mých eskapádádch s neúspěšným prodejem téhle bedýnky a po tom co jsem prodal zesilovač od Rodeku mi začala chybět trochu vylepšený zvuk v autě, tak jsem s pomocí Shakyho, tímto mu děkuji za dodaný material v podobě konektoru z PC zapojil aktivní subwoofer od Pioneer.... tento model: http://www.audiocar.cz/detail-autoradia-subwoofery-pioneer-ts-wx22a-aktivni-subwoofer-468.html?product=others mno a tekhle vypadá v kufru...jeste musim doladit ty kabliky a pořádně to přidelat:)možna to celé předalám jako origo JBL do dřeva:) Citovat
Rejty Odesláno 21. únor 2014 Autor Odesláno 21. únor 2014 tááák nejaké ty zbytečnosti aneb návrat ke kořenům...origo GTI tapecy sloupky a dárce orgánů v podobe sedaček a jeste chybí stropnice... az bude vic teplo, tak se do toho pustim.... otazka na jishiki... cim vycistit spinavou alcantaru... [upravil dne 21/2/14 09:25 od Rejty] Citovat
kolmi Odesláno 22. únor 2014 Odesláno 22. únor 2014 Rejty radsi mi rekni, jak dolu se stropnici abych neponičil střechu :( to lepidlo je svinstvo Citovat
Rejty Odesláno 22. únor 2014 Autor Odesláno 22. únor 2014 sluníčko...hodne rozpálená střecha a špachtle¸plus byt opatrný.....nic jineho nevim Citovat
joshiki Odesláno 23. únor 2014 Odesláno 23. únor 2014 alcantaru čistit pouze přípravkem k tomu určeným...npř colourlock a následně naimpregnovat. Citovat
Rejty Odesláno 23. únor 2014 Autor Odesláno 23. únor 2014 tak ja mam za to ze alcantara je obracena zbroušená kuže ne??? Citovat
joshiki Odesláno 23. únor 2014 Odesláno 23. únor 2014 alcantara není přírodní materiál...je to zvláštní druh imitace kůže;) je to kompozitní materiál z umělých vláken a kůže (%kůže je méně než půlka-tudíž se neošetřuje jako kůže) [Edited on 23/2/14 19:38 by joshiki] Citovat
Rejty Odesláno 2. březen 2014 Autor Odesláno 2. březen 2014 Prvni letosni pumpa kafe...:-) diky za nalepky johnovi....:-) Prakticky mne chybi uz jen zadni naraznik z rc a dodelan koncovek a kridlo....nad nalepku od johna prijde znacek z anglicky verze RCcka.. do diry po taznym prijde tazny popruh ze speedpra budeme mit hotovo... kolabudou zrejmne Advany ale ty poresim v prubehu roku... Citovat
John Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 Rejty: supr nálepka tam sedne pěkně na tohle místo u 206. Citovat
Rejty Odesláno 2. březen 2014 Autor Odesláno 2. březen 2014 Dale jsem dal nove plato bez dir...takovou blbost jako repro do plata uz neudelam....dozadu jsem vratil 13 cm repro a sladil to s tim aktivnim subem. Na ktery jsem si udelal vypinac..takze se da vypnout..mimochodem uzasna hracka...kdybych vedel ze do auta staci tahle krabice..usetril bych mooooc penez za repro co sem pak stejne prodal...:-) pod zadni tapecy na vnitrni stranu blatnku jsem nalepil 2cm molitan co jsem tu mel ahned je to lepsi cestovani bez hluku... probehla cista auta a nalepky... ta trikolora me hodne bavi.... jeste to posunu vejs.... akupodivu to k tebarve auta i sedi... Citovat
Rejty Odesláno 2. březen 2014 Autor Odesláno 2. březen 2014 Jen nevim jake kola...bud Advan 17 \" nebo origo ouragany...ale budu muset nekoho znasilnit na zkousku pac Atlantisy asi nesezenu... Tady ten emblem..ale vcervene barve.... [upravil dne 2/3/14 22:33 od Rejty] [upravil dne 3/3/14 10:27 od Rejty] [upravil dne 3/3/14 10:33 od Rejty] Citovat
Eon Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Atlantisy a to dost celých sad, ať stříbrných, nebo tady těch \"černých\" prodává týpek ze Šumperka, od kterého jsem bral interiér z RCčka.. Citovat
Rejty Odesláno 3. březen 2014 Autor Odesláno 3. březen 2014 kdyz ja jak ted jezdim na 15\" plech tak to jede oproti 17\" o hodne lepe..tak premyslim jestli nevzit ty 16\"..ale ty bych asi nebralorigo..dneska sem mel v ruce ouragan disk a to je tezky jako prase pred porazkou....a taky jsem chtel byt dycky jinsi..proto ty lemy mno a ta kuze... asi dam nejake jine kolecka.... a v týdnu posvarujeme novy vyfuk a bude ,de-cat:D... sem zvedavej jestli trumfnu klona se zvukem Citovat
Tommy002 Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Ouragany bych nedával...Sice jsou pěkný, ale jsou to snad jedny z nejtěžších kol... Přijde na řadu můj výfuk??? Citovat
Rejty Odesláno 3. březen 2014 Autor Odesláno 3. březen 2014 porad cekam na nárazník zadní z RC..ale ten kluk co ho inzeroval prestal komunikovat....takže dokud nebude originalní lem na zadní nárazník, tak koncovka bude stejna.... proad se zabyvam moznosti dopasovat origo svody z RC...protoze svody 421 z 2,2 obsahu motoru EW tam asi nedostanu.... mam ted 15ˇplechy coz men vyhovuje dynamikou jizdy a taky ze to neni tak tvrdy.. ale libi se mi hodne jedna znacka....Technomaghesio sport:)..ale na bily kola nemam barvu Citovat
LukášV Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Rejty co ta bass krabička ? hledám něco co umístit do CCčka ,ale pod sedačku se to asi nevejde viď ? Citovat
The_DoctoR Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 s tou zadní nálepkou si mě předběhl, já akorát čekám na nový vrata, abych ji tam mohl dát Citovat
klonlukas Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Sry za Off top. ale LukášV, do cc dej sub. do kufru, v Brně je pacoš co ti ho udělá kvalitní na zakázku, je nízký takže bez problému zavřeš střechu a hraje parádně, můžu jen doporučit a cena je přijatelná ne-li parádní Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.