Radek Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 nespina mi po zime kompresor klimatizace. ta je cerstve naplnena. kde hledat chybu? kde vlastne kompresor je? je na motoru vpredu dole pod alternatorem? dik za rady. Citovat
Qcko Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 Ano, je to uplne dole pod alternatorom (resp. proste \"velky valec\" s remenicou:D), nespinat moze preto lebo je zly tlakovy snimac, alebo problem s ekektrikou (napriklad rele:roll)... Citovat
Radek Odesláno 20. květen 2009 Autor Odesláno 20. květen 2009 do toho kompresoru vedou dva draty. nenameril jsem na nich zadne napeti (pri zapnutem tlacitku klimy). odkud vedou? to rele ke klime je kde? nema nekdo schema el. zapojeni ke klime? Citovat
Qcko Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Ak mas naplnenu klimu, tak ju skus zapnut natvrdo priamo cez tlakove cidlo (normalne ho vytiahni, je tam 4 pin mam pocit a prepoj dratom, kompresor sa musi hned spustit a s nim aj sahara, sice 405 nepoznam, ale myslim ze rozdiel oproti 306 tam nebude)... Tym si budes aspon isty ze to fachci a ze draty medzi cidlom a kompresorom su v poriadku, potom uz len treba zistit ci je to to cidlo alebo rele, inak rele je v interiery schovane pod plastom na strane spolujazdca (ale ako vravim, u 405 neviem, ale urcite niekto vediet bude:papa)... Citovat
Radek Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 do kompresoru mi vedou dva draty. meril jsem na nich napet, ale nebylo tam nic. netusim ale, odkud vedou. kde mam hledat to tlakove cidlo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.