Guest Lubk0 Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Původně zaslal: Vvitty abych to trosku usmernil.... -> samolepky budou na miste vsechny krome te 70cm -> klicenky jsou v male krabici, tam take asi neni problem vzit vsechno -> bila tricka necham na neonkovi, kolik mista tam ma. a jsou jen v bile barve :-) -> modra tricka s ciselnym oznacenim jsou detske velikosti. Je tu jeste par kousku tusim XXL a L/M, netusim presne co zbylo po srazu v Melniku -> destniky a kostatka budou jen na objednavku, predpokladam ze totez plati i pro drzaky na SPZ. U tricek radeji take dejte objednavku predem. Totez pro jistotu i pro manualy k vozum. -> objednavky NEPOSILEJTE pres U2U, ale piste je ZDE do fora. Veci budu davat neonkovi ja, tak at to muzu pripravit. -> standardne se sice plati clenstvi prevodem, ale vzhledem k problemum s placenim SK-CR by asi mohlo jit zaplatit i clensky prispevek na miste No a to by som sa rad opytal na jednu vec... Nechci byt nejak vypocitavi, ale ked zaplatime clenstvo v klube teraz, tj v juni, tak mame clenstvo jen do konca roku, tj nejaky ten 02/2010, ale ked zaplatime 1. septembra, tak mam az do 2011 nie ? Citovat
robozv Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Nakolko sa mi neda zucastnit zrazu a po telefonickom dohovore s \"PaloLM\" by som si chcel objednat: 3x Podložka pod SPZ. Barva černá. 1x Triko bílé L, 2x logo 1x Triko bílé M, 2x logo 1x Samolepka řezaná černá vnější obrácený lev velikost základny 12 cm /ak nebude tak striebornu/ 1x Samolepka řezaná černá vnější obrácený lev velikost základny 15 cm /ak nebude tak striebornu/ a ak este zostali tak tricko modre velkost \"M a L\" po jednom kuse mam to dohodnute s PaloLM on mi to kupi a doruci. Ďakujem, Robo Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 myslim si že není problem předat neonovi penize za členství a to aktivovat až po prvním. zaleží čistě na Vás. Citovat
Neon Odesláno 22. květen 2009 Autor Odesláno 22. květen 2009 Přesně, jak píše Pe.Tr... nevidím v tom problém Citovat
tomik1987 Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 no ak sa mi bude dať chcel by som prisť kuknúť len ako si to moje auto je momentálne nepojazdné tak to tam môžem prisť aj bez auta alebo na nejakom inom??? Citovat
pastorek Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 Prečo nie? Mne hrozí že prídem na Renaulte Clio. Citovat
Neon Odesláno 28. květen 2009 Autor Odesláno 28. květen 2009 UZÁVĚRKA OBJEDNÁVEK JE V PONDĚLÍ 1.6.2009 V úterý mám v plánu si zajet k Vvittymu pro věci z e-shopu a pro jednu věc potom k němu sólo nepojedu, takže kdo ještě něco chce, ať si písne do pondělka ... Citovat
tomik1987 Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 heh tak ja ak nezoženiem auto tak by som sa prišiel kuknúť bud na bicykli alebo na karose :D Citovat
rarasik Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 ak som ešte nezmeškal poprosím dve podložky pod SPZ čierne a manuál k 406-ke, dík:papa [upravil dne 1/6/09 rarasik] [upravil dne 1/6/09 rarasik] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.