Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož se chystám na váš sraz, ať taky jednou v životě vidím Slovensko, tak jsem nabídlo Lubkovi, že je možnost, abych ssebou vzal nějaké věci z našehoe-shopu.

V případě, že někdo budete mít o něco zájem, napište to sem do vlákna, nebo U2, ať vim, co mám vzít ssebou. :papa

Odesláno

no ber to tak že neon pojede s adelkou a miminkem Kryštou , tzn kočar a dva bagly minimalne, sice ma 406 break ale i tak není nafukoací , jako věřím že něco veme navrch ale všechno vzit prostě nejde.

Odesláno

tak ja zatial poprosim \"Samolepka tištená černá - modré logo

Velikost základny 15cm.

Otazocka k tomu, je to vonkajšia nalepka? Chcem ju na piate dvere

a este pre deddo306break\"samolepka řezaná stříbrná vnejší obrácení lev 15cm 1ks a samolepka řezaná stříbrná vnejší 15cm 2ks.

Ďakujem:super

[upravil dne 19/5/09 marko306]

Odesláno

Objednávka poslaná cez u2u. Možno by bolo dobré sem uviesť platobné podmienky. Najmenej problematické by asi bolo v hotovosti na zraze. ( v tvrdej mene Euro. :D)

[upravil dne 19/5/09 pastorek]

Odesláno

tak aj prikladám objednávku:

- podložka pod ŠPZ strieborná 2 ks

- samolepka rezaná strieborná vnútorná 1 ks, veľkosť základne 12 cm

Ďakujem

[upravil dne 19.5.2009 PaloLM]

Odesláno

Tak za men urcite

- klucenka 306

A samolepky budem chciet tiez, ale neviem ake...

Myslim, ze tie samolepky zaberaju najmenej miesta, ze tie by sa mohli zobrat viacej, a s kazdeho druhu.

Ja bych si to tam chtel rovnou primerat na auto, aby sem vedel, kde mi co pasne, a jak to bude vypadat...

Pokud se nebude dat, tak budu muset hold premyslet :)

Odesláno

Aha jo tak to mate peknej sanon ze se vam tam mesti i ta 70 cm :P

[upravil dne 21/5/09 Lubk0]

Odesláno

Platové podmínky jsou takové, že se to bude platit na místě v EURech ... Kouknu, za kolik mi to smění v Exchange a takový bude kurs (kolem 26Kč/EUR).

Jinak takový blbinky, jako klíčenky a nálepky není problém vzít do foroty, ale jedná se mi hlavně o větší věci ... prostě, jak psal Te.Tr 406tá není nafukovací, tak uvidíme, kolik mi tam zbyde místa na věci navrch. Ale berte to tak, že objednaný věci budou sichr a maximálně něco přibalim, co vim, že frčí a bude na to místo ... ;)

Odesláno

abych to trosku usmernil....

-> samolepky budou na miste vsechny krome te 70cm

-> klicenky jsou v male krabici, tam take asi neni problem vzit vsechno

-> bila tricka necham na neonkovi, kolik mista tam ma. a jsou jen v bile barve :-)

-> modra tricka s ciselnym oznacenim jsou detske velikosti. Je tu jeste par kousku tusim XXL a L/M, netusim presne co zbylo po srazu v Melniku

-> destniky a kostatka budou jen na objednavku, predpokladam ze totez plati i pro drzaky na SPZ. U tricek radeji take dejte objednavku predem. Totez pro jistotu i pro manualy k vozum.

-> objednavky NEPOSILEJTE pres U2U, ale piste je ZDE do fora. Veci budu davat neonkovi ja, tak at to muzu pripravit.

-> standardne se sice plati clenstvi prevodem, ale vzhledem k problemum s placenim SK-CR by asi mohlo jit zaplatit i clensky prispevek na miste

Odesláno

O.K. Objednávku som písal cez U2U, tak to dám sem.

2 ks - odznáček Peugeot 1 cm

2 ks - podložka pod SPZ - černá

1 ks - triko XXL ak by bolo modré bol by som rád ale zoberiem i biele

Ešte nedávno som tam videl i vlaječky do okna. Keby sa ešte nejaká našla tak okrem kúpnej ceny doložím i výborné vínko....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...