bobe Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Mám 206 2,0 HDI r.v. 2002, a problém ako mnohí iní, zapínať svetlá... , problém som chcel vyriešiť zakúpením systému \" TEMPO - PIPAK 5 \", poprosil kamaráta, čo to inštaloval do mnohých autákov a mne to proste vraj nejde (že to ide cez akúsi jednotku) kto má prosím skúsenosti poraďte... dík Citovat
MirasCC Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 RV 2002 už by měl být MUX. Což by znamenalo, že pro aktivaci denního svícení by stačilo zajet na diagnostiku a nechat si ho zapnout. Není potřeba nic dalšího montovat. Citovat
Fakir Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Přesně jak řekl ten dobrý muž nade mnou. Světla a parkovačky ti pak svítí i ve vypnuté poloze, když běží motor. Funguje světelná houkačka (dálkové nejdou zapnout trvale) a nesvítí přístrojovka. V poloze parkovaček světla nesvítí (jen parkovačky) a přístrojovka svítí, v poloze světel funguje všechno. Nicméně, pokud běží motor, auto nejde úplně zhasnout, vždycky musí svítit aspoň parkovačky. Citovat
bobe Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 Velmo ďakujem za radu, predpokladal som, že mám strší ročník na takéto vymoženosti. dám sa týmto smerom. Výsledok dám vedieť Citovat
bobe Odesláno 19. květen 2009 Autor Odesláno 19. květen 2009 Dobre, že som Vás poslúchol, urobil mechanik mi to na parkovisku pred Peugeotom cca za 1min a za slušnú cenu (takže ešte raz dík) Citovat
xbarney Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 čo je to slušná cena ? A v ktorom meste si bol v Peugeote ? Chcem si to dať tiež aktivovať, zatiaľ som nemal čas a pýtajú si v Nitre 25€. Citovat
bobe Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 Nechcem niekomu takto verejne ublížiť a písať kde, kdo, kedy a za koľko. Záleží od ústretovosti slušnosti a dohode...... Citovat
projozo Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Mne to robil mechanik v Peugeote v BA zadara. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.