Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kazdopadne je motor v 306gti6 velmi potentny. Ako som uz niekde spominal pre skupinu SP2000 bol odladeny na 240hp a v kit care 306 maxi mal dokonca 280koni, v Xsare kit car maxi dokonca okolo 300. Zaujimava je podla mna hlavne ta uprava SP2000 pouziva seriovy saci pavuk (intake manifold) co je dost pekne pre street pouzitie auta. A potencialny vykon co sa z toho da dostat. Odstaranenie vyfuku a protitlaku urcite neni vzdy prospesne, resp pre atmo motor prakticky nikdy

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak Vazeni uz som zacal pracovat na mojej GTI-6. Rozhodol som sa pre prestavbu na Rallye. Hadam bude zabava :super . Pridal som aj fotky do svojej galerie. Mozte pozriet a postupne budem pridavat. Urobil som uz sanie, vyfukove potrubie, nove brzdy, napravy a cakam na sedacky, sportovy podvozok KW alebo KYB. No a samozrejme ochranny ram. foto na: http://fotoalbumy.azet.sk/gti-6/

Odesláno

zatim to vypadá zakmavě akorát ten filtr vypadá docela lacině......ale je jen takový detajl...jinak pěkný, jj bude to sranda předělat to na rallye

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Seria je 120KW alebo 122KW. Niekde pisu 120 a niekde 122. Teraz je tam s upravami a chipom okolo 200 PS. Presne budem vediet okolo Stvrtka. Potom napisem.

Odesláno

No ja myslel podvozek ale pak me to doslo na dalsich fotkach.. a to zvyseni vykonu bych rad videl na brzde v grafu :) A pripadne pak jaky vsechny upravy se tam delaly ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...