pug Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 Kazdopadne je motor v 306gti6 velmi potentny. Ako som uz niekde spominal pre skupinu SP2000 bol odladeny na 240hp a v kit care 306 maxi mal dokonca 280koni, v Xsare kit car maxi dokonca okolo 300. Zaujimava je podla mna hlavne ta uprava SP2000 pouziva seriovy saci pavuk (intake manifold) co je dost pekne pre street pouzitie auta. A potencialny vykon co sa z toho da dostat. Odstaranenie vyfuku a protitlaku urcite neni vzdy prospesne, resp pre atmo motor prakticky nikdy Citovat
hudys Odesláno 27. červen 2009 Autor Odesláno 27. červen 2009 Tak Vazeni uz som zacal pracovat na mojej GTI-6. Rozhodol som sa pre prestavbu na Rallye. Hadam bude zabava . Pridal som aj fotky do svojej galerie. Mozte pozriet a postupne budem pridavat. Urobil som uz sanie, vyfukove potrubie, nove brzdy, napravy a cakam na sedacky, sportovy podvozok KW alebo KYB. No a samozrejme ochranny ram. foto na: http://fotoalbumy.azet.sk/gti-6/ Citovat
kovi306 Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 zatim to vypadá zakmavě akorát ten filtr vypadá docela lacině......ale je jen takový detajl...jinak pěkný, jj bude to sranda předělat to na rallye Citovat
hudys Odesláno 7. srpen 2009 Autor Odesláno 7. srpen 2009 Tak pani, dokoncil som svoju GTI-6 v prestavbe na rallye. Vsetky fotky najdete na http://fotoalbumy.azet.sk/gti-6/ popripade piste, ak Vas nieco zaujima. Bola to zabava, no ta ozajstna este len zacina Citovat
AKCZ Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 Hmm.. tak takovou druhou bych si nechal libit Jakou verzi KW mas? Citovat
hudys Odesláno 10. srpen 2009 Autor Odesláno 10. srpen 2009 Seria je 120KW alebo 122KW. Niekde pisu 120 a niekde 122. Teraz je tam s upravami a chipom okolo 200 PS. Presne budem vediet okolo Stvrtka. Potom napisem. Citovat
AKCZ Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 No ja myslel podvozek ale pak me to doslo na dalsich fotkach.. a to zvyseni vykonu bych rad videl na brzde v grafu A pripadne pak jaky vsechny upravy se tam delaly Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.