Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Oprava starteru. Prosim poradte.


PetrR

Recommended Posts

Zdravim,

zlobi me starter. Po dlhych cestach nebo i kratsich proste pri zahratem aute a v lete kdyz je vedro tak mi auto spatne startuje. Nekdy starter vrci a nekdy vubec a jen pohasnou kontrolky. Jde mi o to ci mi nekdo z Brna a okoli nevi poradit ze kdyz starter vyhodim ven jestli nekdo nema dobry kontakt kde by mi se naneho mohli mrknout a pripadne opravit. taky sem se chtel optat kdyby byl KO tak klasika autokelly startery Starline. Vim je to jeich znacka a uz mam starsi vuz a novy do toho kupovat asi moc se mi nechce. A z vrakoviste kdyz sem volal mi rekli za starter 2000 a Starline je za 2300 coz mi pridje trosku nepomer.

Takze kdyby mel nekdo kontakt na dobreho opravare starteru budu rad a dekuju predem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsem řešil podobný problém.Asi po asi ročním zlobení startéru jsem se rozhodl to konečně dát do pořádku.(někdy zlobil někdy hned napoprvé naskočil...).

Takže stejný problém-v servisu za nový 8.500kč, za repas 5000kč, na šrotišti 2 až 3000kč!!!(Náhrada něco málo přes 3000).Jo a za práci chtěli 1200kč.Poněvadž v současné době taky nemám moc peněz nazbyt, tak jsem se rozhodl to opravit sám.půjčil si nájezdy-startér po strašném extenpore sundal(musel jsem sundat nasávání +filtr od motoru, pak pod auto, pak zase nahoru uvolnit kabely - no prostě paráda).Startér jsem si svépomocí jakž takž repasoval - ale po namontování zpátky to bylo ještě horší:bojim.(Mezitím jsem zjišťoval ceny a součásti...).musím přiznat, že se mi na inzerát ozvalo dost lidí a ještě jim musím poděkovat.Nakonec vyhrála nejlevnější nabídka1000kč(docela jsem se strachoval-posláno poštou, ale perfektní jednání a startér přestože byl mitsubishi, tak sedl jak ulitý!).

poznámka:náhrady startéru se dají zjistit na Servis boxu peugeot(psalo se to tady někde na fóru).

Startér jsem o víkendu vyměnil(už jsem měl zkušenosti a zatím šlape!!!:super

Škoda že jsi tak daleko, určitě bych pomohl, ale aspoń mohu poslat kontakt na prodejce.Pokud ten tvůj model mají určitě se domluvite.(Už si od něj budu objednávat další díly-je o polovinu levnější než šrotiště co mám tady za prdelí u tušimic!)

U mojeho startéru je nakonec v pytli cívka a ta je bohužel lisovaná - tak se nedá rozebrat:(

Přeji hodně úspěchu a tady je kontakt na prodejce:simonic.petr@seznam.cz

to jsem se nějak rozepsal...:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne neco takoveho mam i ja. Startuje si to jak kdy chce :). Nahodou jsem ted objevil noveho kolegu v praci co dela do aut a taky rika ze pry civka ci co a ze by se to snad melo dat previnout. S tim vrakovistem presne jak rikas. Nove Starline 2300 (kolega pry ma slevu tak za 1500 ) a na vrakovisti si rekli o 2 000. Trosku nepomer. I tak kdyby jsi mi mohl poslat do u2u kontakty nebo toho od koho beres tak by to bylo super. Napred jsem si rikal, ze se do toho taky pustim sam, ale no dostal sem strach abych to zvladnul tak sem se do toho radsi nepoustel. Nejsem tak rucne zdatny :-). Diky moc za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PetrR - simonic.petr@seznam.cz - když mu napíšeš e-mail, obratem ti odpoví.Opravdu jsem byl spokojen.

Ten starline za 1500 taky nevypadal zle.Když jsem sbíral nějaké informace tak někteří říkali že je dobrý, někteří zase že brzo odejde-tak je dost těžké se rozhodnout.(Je pravda že u starého startéru člověk nikdy neví kdy odejde-proto bych si nechal asi opravit ten můj původní a měl bych zálohu...;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fusion, diky moc za tip. Cena trosku hard :-( to uz snad radsi vezmu ten Starline co muzu mit za 1700 pokud teda nepujde ten muj opravit. Uz ho mam na kontrole tak uvidim jak dopadnu. Snad by stacila akorat pretocit civka. Uvidim. Jinak, ale moc diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...