Joseph1 Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Zdravicko peugeotaci mam na vas prosbu resp. otazku : kde by som zohnal udaje o mojom peugeotiku typu hmotnosti, obsah, dlzka................... atd alebo ci by mi niekto nebol ochotny prefotit TP a poslat na mail lebo uz si neviem rady a tie cisla potrebujem Citovat
punkac Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 hmm, a co třeba napsat jaký v tom je motor a další \"zbytečné\" informace vedoucí k identifikaci vozu Citovat
punkac Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Jinak, najdi si nějaký příspěvek od člena Radek Hurvajz, ten má v podpisu \"obrázko odkaz\" na svůj web a tam má v sekci ke stažení archív, ve kterém bys mohl najít tvou odpověď Citovat
Šalda Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 A nebo se podívej na: http://peugeot.katalog-automobilu.cz/ Měl bys tam najít vše co hledáš Citovat
Joseph1 Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 no ja to potrebujem pre vypisanie do papierov na okresny urad kde mi vydaju TP a oni to nekontoluju odkial to je ale ja tam zase nechcem pisat nejake nezmysli ved predsa je to doklad .............. Citovat
Šalda Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: Joseph1 no ja to potrebujem pre vypisanie do papierov na okresny urad kde mi vydaju TP a oni to nekontoluju odkial to je ale ja tam zase nechcem pisat nejake nezmysli ved predsa je to doklad .............. díval ses na ten odkaz?? A nebo hledáš něco konkrétního?? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Sosni si tohle Nebo koukni sem - http://radekhurvajz.over.cz/page.php?3 [upravil dne 11/5/09 Radek Hurvajz] technickeudaje 406.htm Citovat
Joseph1 Odesláno 13. květen 2009 Autor Odesláno 13. květen 2009 Pozeral som stiahol som nieco uzitocne len potrebujem info. typu vaha katalizatoru, zatazenie strechy,hladina vonkajsieho zvuku vozidla, najvacsia pripustna hmotnost jazdnej supravy, najvacsia pripustna hmotnost na napravu ................ [upravil dne 13/5/09 Joseph1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.