Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam 406ku z 97ho, a dal jsem tam Shell V power Racing. Nekdo mi rikal, ze kdyz tam chci davat jinej benal, nez 95ku, tak se musi upravit predstih. A pak jsem slysel, ze u te moji 406ky je to jedno, protoze vsechno ma na starosti pocitac, ktery ridi nastaveni vstrikovani ci ceho a to podle benzinu, ktery sam rozezna. Takze kde je tedy pravda?

Odesláno
Napsán autorem kawasaky

me by spis zajimalo, jak je to s tim predstihem :(

Co já vim, tak nový auta mají čidlo klepání, podle nějž nastavuje předstih řídící jednotka.

[Editován dne 17/6/04 Marty]

Odesláno

plná nádrž 80l

80l x 28,- = 2240,- (natural95)

80l x 32,50 = 2600,- (shell VP+)

rozdíl 360,-....což je cca skoro 13l naturalu 95

každý nech? si spočte sám, zda se mu ten \"větší\" dojezd vyplatí za těch 360 Kč navíc resp. 13 l benzínu, který si může koupit navíc

:papa

Odesláno

pokud to tankujete kvůli zázračnému výkonu a zamačknutí řidiče do sedadla při rozjezdu nebo kvůli regeneračním účinkům na motor....je to vaše věc...ale hlavně neříkejte, že to tankujete kvůli většímu dojezdu....

nic proti...ale reklama silně působí.....jak Vám chutná kuře v KFC? určitě výborně...dokonce i ten pocit, že máte obalenou nějakou \"kuřecí blánu\" překonáte, protože přeci KFC je jednička na trhu a blebleble....

neberte to osobně, jen sděluji svůj názor na to...:papa:papa:papa

Odesláno

JJ, naposledy sem nabral plnou Racingu, a dojezd stejnej, jak N95, akorat subjektivni pocit z \"sviznejsi\" jizdy. Priste uz na to bodam, du do klasiky N95 a kaslu na ne, je to spis tak vzit to jednou za rok na vycisteni, jinak to nema moc efekt, hlavne za ty penize :papa

Odesláno

Taky ho beru jenom trochu do prázdné nádrže na vypálení sazí a pak zase normální 95. Problém je, že se automaticky přestavuje řídící jednotka podle benzínu, tak má chvilku zmatek. Proto má asi člověk různé pocity po přechodu na nové palivo.

Odesláno

Takze jsem slovo dodrzel a mam nove udaje. Minula nadrz byla uplne plna a byla tam Racing. Subjektivni pocit vetsi zivosti auta je, ano, ale neni to zas az takova bomba. Co me stve, tak to, ze spotreba rozhodne neklesla a na 658,8km se spoterboval 63,6l Racingu, v prumeru tedy 9,6l / 100 km. Ted mam plnou N95 a na Racing sahnu max o vanocich :cool::papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...