Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A opravdu se ti vyplatí do dovézt? 1200 Eur + 100 Eur za převozky, 660 km tam jedním autem a dvěma zpět taky není zadarmo (počítám ca 4000), přihlašovací procedury 5500, ekopoplatek minimalne 3000... Tak jak jsem to spočítal teď to vychází na cca 47 tis. bez odměny dovozci...

Odesláno

jo daleko je, ale po zkušenostech, nevěřím už tomu že v Ceských bazarech seženu něco v dobrým stavu.. Stavu abych nemusel hned na celolak :D Old model by mě nevadil..

Už asi půl roku aktivně scháním nějakýho slušnýho pažouta(za rozumnou cenu).. Chtěl bych 5/4 dvířko, určitě benzín. a aspoň 110ps..

Asi mi zůstane můj prcek.. je pořád na prodej. :papa

Odesláno

No, jestli si myslíš, že v Německu si něčím v hodnotě ani ne půlky šrotovného, navíc od studenta stejně starého jako auto samo nějak výrazně pomůžeš, tak jsi docela dobrodruh.

Odesláno

je pravda že jedna kámošova cesta do němec pro auto skončila docela zajímavě..

Původně měl dotáhnot bavora a nakonec dojel s cobíkovou omegou:D a ještě docela tučnou pokutou.:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Bratr

jo daleko je, ale po zkušenostech, nevěřím už tomu že v Ceských bazarech seženu něco v dobrým stavu.. Stavu abych nemusel hned na celolak :D Old model by mě nevadil..

Už asi půl roku aktivně scháním nějakýho slušnýho pažouta(za rozumnou cenu).. Chtěl bych 5/4 dvířko, určitě benzín. a aspoň 110ps..

Asi mi zůstane můj prcek.. je pořád na prodej. :papa

Já taky čekal půl roku, již jsem to pomalu vzdával, objížděl bazary, sledoval bratru 40 autobazarů a najednou se štěstěna usmála a už je 307 SW doma. Nerad bych to zakřiknul, ale zatím kultura za 500.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...