Bratr Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Nazdar pánové.. Chtěl bych se poptat jestly je tu někdo schopnej dovézt auto z německa? Zjistit podrobnosti atd..? Našel jsem tam zajímavý kousek, ale kdybych aspoň umněl německy http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vf4v14xfghzp A určitě by jste na tom škodný nebyly Citovat
Fx Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 A opravdu se ti vyplatí do dovézt? 1200 Eur + 100 Eur za převozky, 660 km tam jedním autem a dvěma zpět taky není zadarmo (počítám ca 4000), přihlašovací procedury 5500, ekopoplatek minimalne 3000... Tak jak jsem to spočítal teď to vychází na cca 47 tis. bez odměny dovozci... Citovat
309GT Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Já myslel že chceš S16:D Ale auto pěkný,škoda že je tak daleko a je to old model... Citovat
Bratr Odesláno 7. květen 2009 Autor Odesláno 7. květen 2009 jo daleko je, ale po zkušenostech, nevěřím už tomu že v Ceských bazarech seženu něco v dobrým stavu.. Stavu abych nemusel hned na celolak Old model by mě nevadil.. Už asi půl roku aktivně scháním nějakýho slušnýho pažouta(za rozumnou cenu).. Chtěl bych 5/4 dvířko, určitě benzín. a aspoň 110ps.. Asi mi zůstane můj prcek.. je pořád na prodej. Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 ono kolikrat v nemecku taky zadnej zazrak... zalezi na jaky kousek narazis... Citovat
oddie Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 No, jestli si myslíš, že v Německu si něčím v hodnotě ani ne půlky šrotovného, navíc od studenta stejně starého jako auto samo nějak výrazně pomůžeš, tak jsi docela dobrodruh. Citovat
Bratr Odesláno 7. květen 2009 Autor Odesláno 7. květen 2009 je pravda že jedna kámošova cesta do němec pro auto skončila docela zajímavě.. Původně měl dotáhnot bavora a nakonec dojel s cobíkovou omegou:D a ještě docela tučnou pokutou. Citovat
Bratr Odesláno 7. květen 2009 Autor Odesláno 7. květen 2009 ale když je tam vidím 306 s16 z prahy 630 Citovat
Otan Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Původně zaslal: Bratr jo daleko je, ale po zkušenostech, nevěřím už tomu že v Ceských bazarech seženu něco v dobrým stavu.. Stavu abych nemusel hned na celolak Old model by mě nevadil.. Už asi půl roku aktivně scháním nějakýho slušnýho pažouta(za rozumnou cenu).. Chtěl bych 5/4 dvířko, určitě benzín. a aspoň 110ps.. Asi mi zůstane můj prcek.. je pořád na prodej. Já taky čekal půl roku, již jsem to pomalu vzdával, objížděl bazary, sledoval bratru 40 autobazarů a najednou se štěstěna usmála a už je 307 SW doma. Nerad bych to zakřiknul, ale zatím kultura za 500. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.