nanux Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Ahoj, není náhodou někdo z Vás zaregistrován na ebay.fr? Našel jsem si tam nd a potřeboval bych někoho, kdo by za mě přihodil... Citovat
Fx Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Stačí registrace na kterékoliv verze Ebay... Citovat
nanux Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 A to funguje jako české aukro? Tzn. že příjde ověřovací dopis domu? Citovat
Kurt Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Obvykle stačí ověření platební karty - pokud nemáš embosovanou, tak je snad nějaká možnost ověření dopisem, ačkoliv před lety, kdy jsem se registroval já, to bylo možné už jen na německé mutaci eBay. Citovat
Kurt Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Pokud to funguje stále stejně, tak bych být tebou zkusil registraci na amícké nebo UK mutaci (eBay.com či eBay.co.uk) a pokud se ti nepovede ověřit kartu (to zjistíš hned při té registraci) tak zkus eBay.de Citovat
nanux Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 Nemusím se bát tam to číslo vyplnit, že ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.