katro Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Takze mam troska problem z brdamy a aj po odvzdusneni pedal zabera az uplne dole a do smyku nejdu aj ked idem skoro podlahu predupnut. Ked je motor vypnuty nieje pedal tvrdy od zaciatku az niekde od polky drahy. A ked na nom stojim pretlacim ho az na podlahu. Takze mozno prepusta brzdovy valec ale skor ako budem riesit ten chcem si byt isty ze je to ono. A kedze mam podozrenie ze mi nefunguje zatazovy regulator pytam sa ci ma byt v nezatazenom stave ta packa uplne hore alebo zatiahnuta dole? Pretoze ta tycka ktora je pripevnena o napravu na ktorej je strunka a ma tahat tu packu dole a hore volne prechadza cez tu packu. Aj ked si niekto sadne do kufra a skace hore dole zadkom auta tak sa ta tycka hybe ale ta packa sa ani nepohne pretoze nad tou packou je cca 2 cm na tycke este rezerva po matku takze ta ju nezatiahne dole a hore ju tiez nezatlaci pretoze strunka nesiaha az po packu. A ked som tu packu potlacil nizsie bol pedal ovela tvrdsi. Takze ako to ma byt nastavene aby to fungovalo a regulovalo? Citovat
OK406 Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Co se týká zátěžového regulátoru, není zatuhlý (zarezlí)? Taky se mi ,,tyčka\" nehýbala, ale po nastříkání WD-40 a jinými ,,sajrajty\" si nakonec dala říci. Citovat
EXI.60 Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 To podle mě zátěžákem nebude,odpoledne to schválně zkusím,sním pohnout a pak šlápnout na brzdu.Máš to podle mě bud někde zavzdušněný,nebo v háji hl.brzd.valec.Odvzdušnil jsi pořádně trubky na čerpadle(jednotce)ABS?Pedál je u mě bez motoru tvrdej už asi 1cm po sešlápnutí-to jen tak pro info.A co samostavy?A jak ti tato závada vznikla po tom repase?Kdy a při čem-opravoval jsi brzdy,nebo samo při ježdění?Máš vzadu kotouče? Citovat
katro Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 No ono mi to brzdilo od zaciatku ako som ho kupil pred asi rokom a pol tak viac dole ale casom sa to nejako este troska zhorsilo. Som si na to zvykol brzdilo to dobre len proste nizsie. ale teraz poslednu dobu badam ze to brzdi uz fakt nejak nizko tak s tym musim nieco robit. Mam vzadu bubny ABS nemam. Oblozenie je ok menene minule leto predu aj v zadu kotuce su tiez ok a tie samostely v bubnoch vyzeraju byt tiez ok. Odvzdusnene bolo ked sa robila naprava a nepomohlo. Ja to tiez typujem na hlavny valec ale chcem si byt isty ci to nemoze mat na svedomi ten regulator. Nepytal by som sa keby ten pedal po zatlaceni packy regulatora dole nebol tvrdy hned. Normalne je tvrdy asi tak od polky. Regulator bol predtym zaseknuty vlani som ho rozhybal teraz sa celkom lahko ta packa stlaca dole ak neberiem v uvahu ze je tam struna ktora to tlaci hore. V tom mieste ktore je zakruzkovane cize v tej packe beha ta ticka hore- dole volne. Nemala by byt ta matka az pri tel packe aby ju mohla zatiahnut dole ked sa zadok auta zatazi?? Citovat
EXI.60 Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 ma to takv volnějsí.dnes jsem to nestih zkusit.jak jsem psal.po ranu na to mrknu a napišu Citovat
katro Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 Takze dnes som sa s tym zabaval a mam nove postrehy: Ked ten zatazov regulator troska zatiahnem a zaistim drôtom tak pedal zabera pekne od hora a pri vypnutom motore je tvrdy od zaciatku. Druha vec je ze pri nekonecnom odvzdusnovani sa stale dokola tvoria bublinky na zadnom spolujazdcovom kolese ktore je najblizsie k regulatoru. Moze to mat nieco spolocne s regulatorom? Odvzdusnoval som lave zadne, prave predne, prave zadne, lave predne dufam ze v spravnom poradi. A tretia vec: Ked odvzdusnim, je pedal ako tak tvrdy ale ako nahle ho silno zatlacim tak ho pretlacim tak do polky a potom je pri dalsom stlacani znova rovnako makky a pruzny ako pred odvzdusnovanim. Takze konstatujem ze to bude hlavny brzdovy valec ktory prepusta. Ale este vyriesit preco sa tvoria bublinky na tom jednom kolese? Je od hlavneho valca asi najdalej. Zeby to robil regulator? Nemohol by mi ho niekto odfotit ako asi to ma byt nastavene ze cii to mam spravne alebo nie na tej foto? [upravil dne 3.5.2009 katro] Citovat
marko306 Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 nemina sa ti brzdovka? Jako ci ti niekde neprdla hadicka alebo trubka. Citovat
katro Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 Nie brzdovky je stale rovnako. Ako som ho kupil neubudla ani kvapka nikdy som nedolieval len ked sa odvzdusnuje. Citovat
katro Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 Fakt sa nenajde niekto ochotny kto mi to cvakne? Citovat
marko306 Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 kua dockaj idem do dediny kuknut volajaku 306 Citovat
marko306 Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 toto je fotka z parkoviska na jednej 306, takze ti ani nepoviem ci mu to dobre brzdi alebo nie Citovat
katro Odesláno 6. květen 2009 Autor Odesláno 6. květen 2009 Hmm... vyzera to byt rovnako ale nejake to ma mokre co mu tecie brzdovka? Tak mozno to mam nastavene aj dobre len potom nechapem ako to funguje. Citovat
marko306 Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 skor to vypada ake keby je to streknute WDeckom. Asi to mal tiez tuhe Citovat
Kajo Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: marko306 skor to vypada ake keby je to streknute WDeckom. Asi to mal tiez tuhe asi toto bude pravda! Citovat
Capy Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: katro Hmm... vyzera to byt rovnako ale nejake to ma mokre co mu tecie brzdovka? Tak mozno to mam nastavene aj dobre len potom nechapem ako to funguje. jednoduše ta pružina tlačí na ten zátěžák s tím to reguluje ta tyčka to jen vede aby to nevypadlo proto leze skrz ten plíšek Citovat
katro Odesláno 6. květen 2009 Autor Odesláno 6. květen 2009 jednoduše ta pružina tlačí na ten zátěžák s tím to reguluje ta tyčka to jen vede aby to nevypadlo proto leze skrz ten plíšek no ale ten pliesok je zatlaceny uplne hore takze ta strunka ho uz nema kam viac potlacit hore a dole ho netlaci nic ani ked stlacim pedal ani ked kufor poriadne zatazim. Citovat
marko306 Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 toto je kolegova 306 sedan a ten vravy, ze mu to brzdi perfektne Citovat
katro Odesláno 15. květen 2009 Autor Odesláno 15. květen 2009 No skusim ho ja vymenit mam jeden v dobrom stave zo xantie len nemam casu riesit to nejako. Potom uvidim co bude. Citovat
Lubo181 Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 Ahojte neviete mi poradit ja som sa stym doteraz babral ja mam brzdy ucinok dobry ale mne to klepe pocas jazdy ta oska o ten uchyt neviete preco ? Dakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.