HOFA Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Nechci zkládat nové vlákno,proto se zkusím zeptat zde,byl tady někdy v minulosti návod na výměnu pylového filtru a nemohu to najít. Díky za radu Citovat
Marsl1 Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Myslím že ne ale najdeš ho když otevřeš kapotu tak na levé straně.V přepážce u čelního okna(strana spolujezdce)jsou takové asimetrické dvířka-kryt,tak ten odendáš šáhneš dovnitř a jsi tam.Jsou to dva kousky.Já jsem dával Valeo a stali neco kolem 400kč. Citovat
anyana2 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 dneska jsem ho akorát vyndala taky z auta a půjdu koupit novej .. pěknej humus na něm po roce .... Citovat
HOFA Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 Teprve teď se k tomu o víkendu dostanu a mám ho tam asi rok a půl ,tak si myslím,že bude na čase;) Taky mám v plánu v sobotu kupovat nové žárovky H7 takže pokud má někdo dobrý tip,budu rád když poradí,rád bych aby svítili co nejvíc do bílé barvy. Citovat
207James Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Na podobném místě má prachový filtr i Citroen C4, tady je odkaz na návod http://www.citroeny.cz/forum/viewtopic.php?t=11299 Citovat
anyana2 Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 207James: ...... podle oho návodu na citroena by člověk nic nenašel ...... řekla bych, že je to fáákt úplně jinak .... jak bylo psáno ... jsou nalevo \"pod sklem\" u spolujezdce ..... a fakt to po roce chce vyměnit .. je to pěknej humus, co na něm zůstalo Citovat
HOFA Odesláno 16. červen 2009 Autor Odesláno 16. červen 2009 Tak jsem filtr o víkendu dal ven a můžu říct,že byl v podstatě jako nový jen pár smítek,jsem ho mírně vyprášil i když nebylo vlastně co,a šel zpět,dle mě naproso zbytečné po roce měnit,ale je to možná individuální,u každého jinak. Citovat
Petr král T Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 také mě ten pylový filtr zajímá, jenže přes ty mřížky ho na té levé straně není vidět, To je někde zastrčený ? Citovat
Guest mischko11 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 nad nadrzkou chladiacej kvapaliny je taky kryt ten das dole a rukou nahmatas pelovy filter ktory sa sklada z dvoch casti,vzdy dodrzuj spravne zalozenie tohto filtra Citovat
Petr král T Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 svatá pravda, stačí ho jednou za čas vyprášit, pokud neparkuješ pod stromořadím jen pozor, aby se nepřetrhnul a pak ho správně založit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.