Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechci zkládat nové vlákno,proto se zkusím zeptat zde,byl tady někdy v minulosti návod na výměnu pylového filtru a nemohu to najít.

Díky za radu

Odesláno

Myslím že ne ale najdeš ho když otevřeš kapotu tak na levé straně.V přepážce u čelního okna(strana spolujezdce)jsou takové asimetrické dvířka-kryt,tak ten odendáš šáhneš dovnitř a jsi tam.Jsou to dva kousky.Já jsem dával Valeo a stali neco kolem 400kč.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Teprve teď se k tomu o víkendu dostanu a mám ho tam asi rok a půl ,tak si myslím,že bude na čase;)

Taky mám v plánu v sobotu kupovat nové žárovky H7 takže pokud má někdo dobrý tip,budu rád když poradí,rád bych aby svítili co nejvíc do bílé barvy.

Odesláno

207James: ...... podle oho návodu na citroena by člověk nic nenašel ...... řekla bych, že je to fáákt úplně jinak ....

jak bylo psáno ... jsou nalevo \"pod sklem\" u spolujezdce ..... a fakt to po roce chce vyměnit .. je to pěknej humus, co na něm zůstalo

Odesláno

Tak jsem filtr o víkendu dal ven a můžu říct,že byl v podstatě jako nový jen pár smítek,jsem ho mírně vyprášil i když nebylo vlastně co,a šel zpět,dle mě naproso zbytečné po roce měnit,ale je to možná individuální,u každého jinak.

• O 2 roky později...
Guest mischko11
Odesláno

nad nadrzkou chladiacej kvapaliny je taky kryt ten das dole a rukou nahmatas pelovy filter ktory sa sklada z dvoch casti,vzdy dodrzuj spravne zalozenie tohto filtra :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...