Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam jeden dotaz. Chcem menit brzdove hadice na 406 a mam vzadu bubnove brzdy. To by vsak nebol az taky problem, ale problem je v tom, ze pri objednani som sa dostal len po jednu sadu hadic na 406 este dokonca vcetne coupe. Preto by ma zaujimalo, ci 406 s kotucami ma take iste hadice ako 406 s bubnami....:myslim

Odesláno

hadice jo, trubky ne, zrovna vcera jsem na to koukal do serviceboxu, neb premyslim o vymene bubnu za kotouce. lisi se ta cast co je nasroubovana primo do trmenu/prasatka, jinak ostatni potrubi je stejne

Odesláno

A na bubnoch su len trubky? Ci su tam aj hadice? Lebo ide mi o to vumenit hadice, trubky sa nemenia a neviem ci mi tam sadnu tie co su na model s kotucmi... pripadne na kolko odhadujes tu vymenu za kotuce?:myslim

[upravil dne 28.4.2009 El-Chio]

[upravil dne 29.4.2009 El-Chio]

Odesláno

no primo do brzdice nebo do bubnu vede kovova trubka, ta je rozdilna, pres rameno, kde se to hybe je natazena gumova hadice, ty jsou stejne no a pak uz vede zase normalne kovove potrubi az k hlavnimu brzdovemu valci a to je taky stejny, takze se lisi akorat ty trubky primo u brzdice nebo u bubnu

Odesláno

no v serviceboxu zrovna k tomuhle zadny nazorny obrazek neni, jen toto

cisla 13 se lisi u verze buben/kotouc, ostatni je stejne

cisla 2 jsou ty gumove hadice obj.cislo 4806 78 HADICE BRZDY ZADNI LONG 280mm

[upravil dne 29/4/09 Ferry]

post-0-14109606554362_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...