blackthomas Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Čau chlapy,potřeboval bych poradit,mám 306,1.4 benzin. Když nastartuju otáčky jsou v poho,rozjedu,ujedu určitou část cesty a přijedu třeba na semafor a dám neutrál a otáčky lítaj mezi 3 až 4 tisícema,vypnu motor nastartuju a otáčky jsou zase v poho,a to se opakuje celou cestu.Měnil jsem řídící jednotku,klapku.Nevíte někdo čím by to mohlo být? už jsem z toho neštastnej. Dík Citovat
tiburtius Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 a tie otáčky cítiš aj na motore alebo len na ukazovateli? Lebo ak len na ukazovateli tak ti možno odišlo čidlo otáčok. Inak klapku ak si menil tak si myslel potenciometer škrtiacej klapky? Môže to byť aj čidlo teploty . Citovat
marty777 Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Původně zaslal: blackthomas Čau chlapy,potřeboval bych poradit,mám 306,1.4 benzin. Když nastartuju otáčky jsou v poho,rozjedu,ujedu určitou část cesty a přijedu třeba na semafor a dám neutrál a otáčky lítaj mezi 3 až 4 tisícema,vypnu motor nastartuju a otáčky jsou zase v poho,a to se opakuje celou cestu.Měnil jsem řídící jednotku,klapku.Nevíte někdo čím by to mohlo být? už jsem z toho neštastnej. Dík mohl by to být volnoběžný ventyl,pokud máš čtyřbodový vstřikování Citovat
blackthomas Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 čtyřbodové vstřikování mám,volnoběžný ventil jsem taky měnil,ale chodí mimo svojí toleranci . a kontrolovali jsme i lambasondu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.