Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nejmladší vlastník 407ky

Recommended Posts

Odesláno

Tak mít tohle auto ve 20 není dneska žádná výjimka - taky jsem si ho pořizoval, když mi tak bylo. Internet je plnej možností a lehce si můžete vydělat třeba 40 měsíčně a za to už se za chvíli na 407 našetří nebo se pořídí na leasing :-)

Odesláno
Původně zaslal: brade

Tak mít tohle auto ve 20 není dneska žádná výjimka - taky jsem si ho pořizoval, když mi tak bylo. Internet je plnej možností a lehce si můžete vydělat třeba 40 měsíčně a za to už se za chvíli na 407 našetří nebo se pořídí na leasing :-)

pak to tak dopadá,mladí střelci ve 20ceti mají silné auta a večer je vídám ve zprávách:D a neznám moc lidí co si ve 20ceti vydělají 40 klacků,navíc v době krize:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jo je to Bi-Turbo jezdí to super. Má dobrej krouták;). Auto si jde hezky za plynem a když se sepnou obě turba tak je to dábel :cool:.Spotřeba se drží kolem 6,5l/100km.

[upravil dne 19/8/09 Dave7]

[upravil dne 19/8/09 Dave7]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mě je též 22let a auto jsem koupil před dvěma měsíci.Navíc nezáleží na tom kolik ti je, ale jak auto řídíš.:oMam 407 1.6 HDI.Nevíte někdo kde bych mohl sehnat kryt na rozvody?Pokud někdo máte třeba rád ho koupim.Dík:D

Odesláno
Původně zaslal: mikcas

19let to je mazec.

Aspoň budeš mít pořádný auto už od teď.

No myslím, že můžu zodpovědně říct, že nepatřím k těm kdo by \"honili\" vodu.... nepatřím do té škatulky mladík- vw golf s hard tunningem, ikdyž proti tomu nic nemám....

Ale 407 sw = nádherný auto, s praktickými vlastnosti, jen mám strach z tohohle

je to můj příspěvěk.. doufám, že to bude prkotina, a že do toho nebudu rvát vela peněz... :-D

Každopádně jsem nechtěl nijak machrovat, jen jsem zde viděl vlákno - nejmladší majitel 407, tak jsem se tam napsal.... :-D

Zdravím všechny a přeju mnoho šťastných kilometrů bez nehod a zbytečných investicí...

Odesláno
Původně zaslal: Stoca

Původně zaslal: Ku8icek

Jsem 24. 6. 1990... :aut

Tak já jsem 25.5.1990 tak seš mladší:)

No jestli jsi 25. 5. 1990 tak jsi mladší přece ty.... :-D jsi z Mělníka jo?:super

Odesláno

2009-09-16 - 1990-05-25 máš nějakých 19 let, 3 měsíce a pár dní

2009-09-16 - 1990-06-24 máš 19 let, 2 měsíce a pár dní

Tudíž je mladší ten Ku8icek :)

BTW, kde jste sehnali na to auto v 19, smradi? :D

Odesláno
Původně zaslal: brade

2009-09-16 - 1990-05-25 máš nějakých 19 let, 3 měsíce a pár dní

2009-09-16 - 1990-06-24 máš 19 let, 2 měsíce a pár dní

Tudíž je mladší ten Ku8icek :)

BTW, kde jste sehnali na to auto v 19, smradi? :D

A jo... sem to ale hovado, spatne jsem pocital........ :-P na auto si vydelavam... delam projektovyho manazera - financovani projektu ESF (Evropský sociální fondy)... :-D a vzal jsem na nej v bance uver... :-D plus protiucet minule kary... :-D

• O 4 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: Mišak 306

Tak se přidávám k mláděži je mi 20. mam 2,0 hdi rok 2006 A upozornuji vše si platím sám...

No to je pěkná práce a gratuluji, je radost vidět, že i mladí kluci (jako já) umí vydělat dost peněz aby zvládli jezdit pěkným autem.

Gratuluji P407 je srdeční záležitost :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...