MJSytic Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Ahoj, jak všichni jistě víte, teď o víkendu resp. Pá,So, Ne 24-26.4.09 se uskuteční tradiční výstava aut na výstavišti v Letňanech http://www.autopraha.cz/2009/cz/intercept.asp Chtěl jsem se jen zeptat, jestli se tam někdo chystá a popř. jestli někdo nemá volňásky, abych zase nedělal zbytečně sponzora Citovat
Driver Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Sím já bych šel. Volňásky nemám, ale na webu si zase můžeš vytisknout slevu na vstupenku: SEM ČUM Tak se můžeme domluvit a vyrazit tam, třeba se přidá i předsedkyně jakožto pravidelná návštěvnice této akce Citovat
MJSytic Odesláno 21. duben 2009 Autor Odesláno 21. duben 2009 Všechno vím - jsem taky pravidelný návštěvník Ale loni jsem si koupil \"zlevněnou\" vstupenku a pak tu někdo lístky rozdával Je sice jasný, že těch pár kaček mě nevytrhne, ale jde o princip Jinak samo se můžeme domluvit. Bydlíme sice od sebe dost daleko:D, ale někde na půli cesty bychom se mohli srazit a jít společně. My jdeme s Verčou 100% Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 ja jdu a volňásky mám ty woe děláš u O2 a nemáš na listky ? kam ten svět spěje. Si hold letos nekoupíš nové rukavice no , stejně prd chytáš tak vo co go,když tak tu mam jedny free pro tebe od Wurta Citovat
MJSytic Odesláno 21. duben 2009 Autor Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: Pe.Tr ja jdu a volňásky mám ty woe děláš u O2 a nemáš na listky ? kam ten svět spěje. Si hold letos nekoupíš nové rukavice no , stejně prd chytáš tak vo co go,když tak tu mam jedny free pro tebe od Wurta Jak jsem psal, nejde o peníze, ale o princip Jinak je navíc krize, ne:aut Od Wurta? Toho neznám:) Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 nejdem, loni to stalo za vyliz ... Citovat
Driver Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: MJSytic Jinak samo se můžeme domluvit. Bydlíme sice od sebe dost daleko:D, ale někde na půli cesty bychom se mohli srazit a jít společně. My jdeme s Verčou 100% OK tak já ti zavolám třeba v pátek a domluvíme se kdy, kde, kdo a s kým Citovat
MJSytic Odesláno 25. duben 2009 Autor Odesláno 25. duben 2009 Tak jsme se tam byli dnes podívat. Myslím, že to byly příjemně strávené 2hodinky. Přesvědčil jsem se, že se vejdu jak do 308SW, tak i do 407coupé (nechápu, proč jsem se nesložil do klasický 407:myslim). Sice je to \"aj ta krajta\", ale řídit bych mohl. Jinak jedna fotka za všechny ... [upravil dne 25.4.09 MJSytic] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Kurna na ty fotke, to je ale krasny peugeot Mna lata choroba, zrovna ted je u nas autosalon v Bratislave. Tak ked sa mi dozajtra polepsi, tak pojdem, ale vidim to ze skor ne Citovat
jarajarda Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Áá sme zase u toho, auta se tam vystavujou taky? P.S. Jo povedená.......fotečka.... Citovat
MJSytic Odesláno 25. duben 2009 Autor Odesláno 25. duben 2009 No tak samo, že auta jsme fotili též, ale tahle slečna byla hodně snaživá, tak mi to nedalo Citovat
jarajarda Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Původně zaslal: MJSytic No tak samo, že auta jsme fotili též, ale tahle slečna byla hodně snaživá, tak mi to nedalo Ta fotka ukazuje, kde Peugeot rozhodně, ale rozhodně být nechce, ale všichni ostatní (chlapy) ano :D Citovat
Marcel505 Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Původně zaslal: jarajarda Áá sme zase u toho, auta se tam vystavujou taky? P.S. Jo povedená.......fotečka.... No právě, a jsme zase u toho... Člověk si chce vyfotit auto a snaživá prodejkyně mu strčí před objektiv sedínku... Citovat
jarajarda Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: jarajarda Áá sme zase u toho, auta se tam vystavujou taky? P.S. Jo povedená.......fotečka.... No právě, a jsme zase u toho... Člověk si chce vyfotit auto a snaživá prodejkyně mu strčí před objektiv sedínku... No ne že by to vadilo.. Citovat
Driver Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Hele Michale a už jsi té slečně volal? Samozřejmě mám na mysli kvůli zakoupení té 407 coupé..... A tady důkaz, že do 308 se vejdou velký lidi [upravil dne 26/4/2009 Driver] Citovat
Driver Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 jinak k vidění byli i jiný modely než Peugeoty.... Citovat
Driver Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 a dále ukázka profesionálního lakování karoserií..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.