Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sím já bych šel. Volňásky nemám, ale na webu si zase můžeš vytisknout slevu na vstupenku: SEM ČUM

Tak se můžeme domluvit a vyrazit tam, třeba se přidá i předsedkyně jakožto pravidelná návštěvnice této akce ;)

Odesláno

Všechno vím - jsem taky pravidelný návštěvník ;) Ale loni jsem si koupil \"zlevněnou\" vstupenku a pak tu někdo lístky rozdával :aut

Je sice jasný, že těch pár kaček mě nevytrhne, ale jde o princip :D

Jinak samo se můžeme domluvit. Bydlíme sice od sebe dost daleko:D, ale někde na půli cesty bychom se mohli srazit a jít společně. My jdeme s Verčou 100%:super

Odesláno

ja jdu a volňásky mám :aut

ty woe děláš u O2 a nemáš na listky ?:D

kam ten svět spěje. Si hold letos nekoupíš nové rukavice no , stejně prd chytáš tak vo co go,když tak tu mam jedny free pro tebe od Wurta :D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

ja jdu a volňásky mám :aut

ty woe děláš u O2 a nemáš na listky ?:D

kam ten svět spěje. Si hold letos nekoupíš nové rukavice no , stejně prd chytáš tak vo co go,když tak tu mam jedny free pro tebe od Wurta :D

Jak jsem psal, nejde o peníze, ale o princip :D

Jinak je navíc krize, ne:aut

Od Wurta?:myslim Toho neznám:)

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Jinak samo se můžeme domluvit. Bydlíme sice od sebe dost daleko:D, ale někde na půli cesty bychom se mohli srazit a jít společně. My jdeme s Verčou 100%:super

OK tak já ti zavolám třeba v pátek a domluvíme se kdy, kde, kdo a s kým :)

Odesláno

Tak jsme se tam byli dnes podívat. Myslím, že to byly příjemně strávené 2hodinky. Přesvědčil jsem se, že se vejdu jak do 308SW, tak i do 407coupé (nechápu, proč jsem se nesložil do klasický 407:myslim). Sice je to \"aj ta krajta\", ale řídit bych mohl.

Jinak jedna fotka za všechny ...:D

[upravil dne 25.4.09 MJSytic]

post-0-14109606453791_thumb.jpg

Odesláno

Kurna na ty fotke, to je ale krasny peugeot :D

Mna lata choroba, zrovna ted je u nas autosalon v Bratislave. Tak ked sa mi dozajtra polepsi, tak pojdem, ale vidim to ze skor ne :(

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

No tak samo, že auta jsme fotili též, ale tahle slečna byla hodně snaživá, tak mi to nedalo :D

Ta fotka ukazuje, kde Peugeot rozhodně, ale rozhodně být nechce, ale všichni ostatní (chlapy) ano :D :D

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Áá sme zase u toho, auta se tam vystavujou taky?:D

P.S. Jo povedená.......fotečka....:o

No právě, a jsme zase u toho...

Člověk si chce vyfotit auto a snaživá prodejkyně mu strčí před objektiv sedínku... :D

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: jarajarda

Áá sme zase u toho, auta se tam vystavujou taky?:D

P.S. Jo povedená.......fotečka....:o

No právě, a jsme zase u toho...

Člověk si chce vyfotit auto a snaživá prodejkyně mu strčí před objektiv sedínku... :D

No ne že by to vadilo.. :P

Odesláno

Hele Michale a už jsi té slečně volal? Samozřejmě mám na mysli kvůli zakoupení té 407 coupé..... :D

A tady důkaz, že do 308 se vejdou velký lidi :)

[upravil dne 26/4/2009 Driver]

post-0-14109606470861_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...