Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar chlapi, mam dotaz, v servisu mi zjistili, ze mam strhly silentblok motoru, a to ten co je pod motorem, nechal jsem ho tedy vymenit, ale ted se mi ten stav zda horsi nez pred tim

jde o to, ze kdyz nastartuju nebo zhasnu motor, tak citim silnejsi otresy nebo zhoupnuti motoru nez pred vymenou, a zvukem se mi zda, jakoby motor do neceho bouchl (tezko se to popisuje)...

v jinem servisu, kde jsem byl pro jistotu na kontrolu, mi rekli, ze silentblok je dany dobre, a ze to je febi a ze ony jsou tvrdsi a ze si to pry sedne :), tak nevim... proste kdyz startuju a vypinam motor, tak mam pocit, ze mi to skoci s autem :)

chci se tedy zeptat, da se pri vymene toho spodniho silentbloku neco jineho zdu...t ??? a existuje jeste nejaky silentblok na prevodovku ??

Odesláno

mam jenom tenhle obrázek z 2.2 benzína, ale mělo by to být podobné. Já měnil všechny silentbloky najednou (jediný zdravý byl ten na převodovce). Zkurvit na výměně silentbloku (specielně toho spodního) jde to že tu gumu tam nalisuje o pootočenou, tudíž tlumí v jiném směru

[upravil dne 20.4.2009 Blizzard]

post-0-14109606271992_thumb.jpg

Odesláno

jj, diky za obrazek, ten jsem videl, menili mi cislo 24....

to blizzard: to jsem taky slysel, ze jde nalisovat spatne, ale v tom druhem servisu mi to ukazovali a potvrdili, ze je udelany dobre ( kontrolovali to u chodury v senove, takze pezotum asi rozumi :), ale proste furt mam pocit, ze neco neni v poradku, auto se proste pri startu a vypnuti motoru chova jinak....hur

ten olejovy silentblok, ten kdyby byl spatny, tak mam asi nekde vyteceny olej ne ?

mam 100 chuti provest vymenu vsech silentbloku....:(

[upravil dne 20/4/09 BV406]

Odesláno

na cenu ti kouknu doma na účtenku.

jak říkám, měnil jsem všechny zgruntu, protože byl zdravej jenom ten na převodovce. Ten silentblok zespod za vanou tam dokonce už nebyl (ta jeho větší guma) :)

rozhodnout se musíš sám, ale jestli jsi to takhle \"cukat\" nechal dlouho tak ostatní budou asi načatý

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...