AnotherOne Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Tak to si cenu lampy pekne podcenil. Nexenónové je za 340€ Citovat
Matuska Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Původně zaslal: AnotherOne Nezdá sa mi, že by tá spona bola z materiálu vhodného na pájkovanie. Tak to jsem neřešil. Je pravda, že origoš sada na opravu má plechový (asi mosazný) \"skřipec\" a já mám zase připájené kabílky přímo k žárovkám. Ještě k ceně paraboly\"pro H1 10 tis Kč. Citovat
alihen Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 jazdenka sa vo velmi slusnom stave da zohnat uz do 100 - 150 EUR xenon od 320 EUR [upravil dne 29/9/09 alihen] Citovat
honzza407sw Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Původně zaslal: AnotherOne Tak to si cenu lampy pekne podcenil. Nexenónové je za 340€ No tak to musím doufat, že to dají zítra dohromady:D. Jinak replika necelích pět tisíc, ale jestli je srovnatelná s origo to nevím. Citovat
honzza407sw Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Tak jsem se vrátil ze servisu. Světlo opět svítí. Dík bohu, že to dopadlo ještě takhle. Taky my říkal, že na 407 to dělají poprvé, že to většinou odchází na 307čkách. Citovat
Matuska Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Kolik jsi platil? Můj kolega v práci má pět let starého Logana a teď ho zvali k Renaultu na bezplatné odstranění nějaké skryté výrobní vady. Po záruční době - holt není to francouzský Mercedes. U něj je všechno perfektní (třeba kulové čepy):P:P Citovat
honzza407sw Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: Matuska Kolik jsi platil? Můj kolega v práci má pět let starého Logana a teď ho zvali k Renaultu na bezplatné odstranění nějaké skryté výrobní vady. Po záruční době - holt není to francouzský Mercedes. U něj je všechno perfektní (třeba kulové čepy):P:P Ahoj, tak jestli je ta otázka na mě tak podle faktury: Oprava svazek - pp světla..............247,50kč Výměna žárovka předního světla....99kč Spotřební materiál..........................30kč Mám to udělané bez konektoru, tak že musím mít na žárovce připájenej drátek. Udělali my ještě jednu dozásoby:D. Oni náhradní konektory vůbec nemají, takže to aspoň takhle udělali. Protože kupovat nové světlo se my opravdu nechce:bojim. Takhle se to nebude už tak zahřívat, a připadá my, že to i více svítí. Kdyby někdo věděl kde koupit nějaký konektor, kterým by to šlo nahradit, tak ať mě napíše. Určitě by my to v peugeotu předělali zpátky na ten konektor. [upravil dne 1/10/09 honzza407sw] Citovat
Matuska Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Keramický konektor ti zapojí každý pořádný autoelektrikář. Třeba ho musí objednat, ale za pár dní ho musí mít. Protože se konektor pájí na původní kabeláž, je to takhle pro laika nejrozumnější. Citovat
Ondrus23 Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Původně zaslal: Ondrus23 JonathanDavis: Díky za foto Vypadá to moc hezky. Tak do těch žárovek taky půjdu Tak dnes mi už přišly konečně ty žárovky se xenonovým světlem a můžu to všem jen doporučit Mám tady tyhle: http://aukro.cz/item732130657_cenova_bomba_h1_12v_55w_xenon_za_99_kc_sada.html Za ty prachy je to uplná paráda S klasickým světlem se to v noci nedá srovnat Teď jsem jenom zvědavej, jak dlouho za ty prachy vydrží, ale i kdyby jenom měsíc, tak za ty prachy Jenom bych měl takovej dotaz. Zdá se mi, že je pravej světlomet (na krajnici) čirejší než ten levej. Myslím tu čočku, za kterou je ta žárovka. Tak se chci jenom zeptat, jestli je to tak schválně, aby krajnice byla líp osvětlená a levá aby neoslňovala tolik protijedoucí auta a nebo jestli to bylo třeba měněny. Auto jsem kupoval ojety, takže nevím Díky za info Citovat
JonathanDavis Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Původně zaslal: Ondrus23 Tak dnes mi už přišly konečně ty žárovky se xenonovým světlem a můžu to všem jen doporučit Mám tady tyhle: http://aukro.cz/item732130657_cenova_bomba_h1_12v_55w_xenon_za_99_kc_sada.html Za ty prachy je to uplná paráda S klasickým světlem se to v noci nedá srovnat mohol by si spravit nejake fotky a ukazat aj nam ako Ti to svieti Citovat
Ondrus23 Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Původně zaslal: JonathanDavis mohol by si spravit nejake fotky a ukazat aj nam ako Ti to svieti To jsem chtěl, ale měl jsem u sebe jenom mobil a na tom bylo prd vidět. Ale fotky příště udělám a ukážu Snad se mi to povede Teď mám fotky jenom za deního světla. Tam to ale není moc poznat. Ale jiny to je. Příště se to pokusím nafoťit v noci. V noci je to velkej rozdíl 1.foto jsou običejny žárovky, druhy jsou ty xenonovy: [upravil dne 2/10/09 Ondrus23] Citovat
Ondrus23 Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 xenonovy: [upravil dne 2/10/09 Ondrus23] Citovat
Ondrus23 Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Jinak na fotkách mám pravej (na obrázku v levo) světlomet nakloněnej moc do země, proto je každy světlo jiny. Už jsem si to ale sešteloval Citovat
Hamin Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 A mají i větší svítivost než klasické H1 nebo dálkové H7? Nebo je to čistě jen o vzhledu rozsvícených světel, aby vypadaly jako xenony ? Citovat
elton Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Pořídil jsem si je taky Osram a připadne mi lepší svítivost než u obyčejných. Citovat
Hamin Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 A které OSRAm jsi si pořídil ? Chtěl bych si teď do podzimu a zimy koupit žárovky s větší svítivostí. Ještě nevím, zda jen H1 jako potkávací nebo i rovnou na H7 jako dálkové. Přemýšlím o OSRAM Night breaker nebo OSRAM Silver star. O těch OSRAMECH NB jsem četl, že hrozně málo vydrží, na to jak jsou drahé. A co ty Silver stary ? Máte je někdo ? Je znát vyšší svítivost a je tam rozdíl ve svítivosti oproti Night breaker? Jde mi o to, zda se ty NB vyplatí, zda nemají stejný účinek jako levnější Silver stary... ??? Citovat
elton Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Ty ze stránky 2: osram cool blue light xenon look. Zatím svítí, mámje tam čtyři dny. Citovat
honzza407sw Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Já jsem teď koupil na vyzkoušenou Osram Night Breaker. Stály kolem pětistovky, tak jsem byl zvědavý jak budou svítit - no a je to opravdu rozdí:superl. Sice je pravda, že nesvítí bílomodře jako svítily Osram cool blue (po třech měsících jedna praskla) co jsem měl na octavii. Ale stejně to nebude jako pravý xenon. To mě štve, že mu předchozí majitel nedopřál xenony:( - teď už je dodělávat nechci - už kvůli STK nebo policajtům. Hlavně teď ještě musím doopravit to pravé přední světlo, kde se mi výpalil ten konektor. Zkusím se dohodnout se servisem, že jim dám ty keramické, které tady někdo ukazoval z internetu ať je tam dají. Citovat
Ondrus23 Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Původně zaslal: Ondrus23 Jinak na fotkách mám pravej (na obrázku v levo) světlomet nakloněnej moc do země, proto je každy světlo jiny. Už jsem si to ale sešteloval No i líp svítí, než klasicky H1. V noci je to i mnohem příjemnější na oči. Myslel jsem si, že to je jenom reklamní chyták, když to všude píšou, ale opravdu je to světlo lepší... Ale přes den nebo za šera samozřejmě změnu nepoznáš, jenom že to líp vypadá to auto Jinak na to, že ty moje žárovky stály obě dvě 99Kč, tak jsem s něma max. spokojenej. Zatim drží Ale teprv je mám 10dní no, tak dám vědět i po delší době, jak to s něma vypadá Jinak ještě ukážu jednu fotku v noci, jak to vypadá Ale foceny je to mobilem, tak se omlouvám za kvalitu. Jinak v reálu to vypadá ještě mnohem líp. [upravil dne 12/10/09 Ondrus23] Citovat
honzza407sw Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Tak jsem objednal ty keramické patice pro H1, v servise mě je předělají a bude snad klid. Tak jak to mám teď (přes drátky bez konektoru) to ja taky dobré, ale takové provizórium. Stáli 63kč pár + přes stovku poštovné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.