Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dálkové ovládání - centrální zamykání


JoeS01

Recommended Posts

Ahoj, přestalo mi fungovat dálkové ovládání na centrální zamykání. Vyměnil jsem baterku v klíčku, ale výsledek je stále stejný, pořád to nic nedělá, ta původní baterka měla po změření 3V, takže baterkou to nebylo, klíček jsem zkoušel synchronizovat podle návodu, ale výsledek pořád stejný, když odemknu zámek klíčem jak u řidiče, tak u spolujezdce, tak se mi normálně všechny dveře odemknou i zamknou ...

Dálkové ovládání je rádiové. Má někodo nějaký nápad co s tím? a Jak na to ?:)))))

Baj JoeS

[upravil dne 15/4/09 JoeS01]

[upravil dne 15/4/09 JoeS01]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Joe1

Vyskúšať dialkové v kľúči - bežným mobilným fotoaparátom -musí bliknúť tá vysielacia dióda pokiaľ je funkčný vysielač v kľúči ,môže byť potom vadný infra prijímač v aute ,alebo len poistka??:myslim

...pardon Ty máš radiové a nie infra ,takže beriem späť:mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 měsíců později...

mi taky přestalo běhat radiové ovládání, otevřel jsem to s tím že vyměním baterku což jsem samozřejmě udělal ale zjistil jsem že mi tam nateklo cosi žlutého lepkavého po vyčištění žádná změna prostě nefunguje. pomalu se odhodlávám k návštěmě autorizovaného servisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud je to jen po výměně baterky, tak bych nejdříve zkusil sesynchronizovat klíček s centrální jednotkou v autě, postup je v manuálu, kdyby jste nevěděli jak, tak napište, pošlu Vám návod. Pokud všechno zklamalo, tak bych vyměnil tu jednotku centrálního zamykání, ale je potřeba mít k tomu i klíček s chipem.. dá se to koupit na vrakovišti, cena cca 500 - 1000Kč. Spíše je horší výměna jednotky :)) Úplně nejdříve bych zkontroloval všechny dráty a konektory..:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dakie: no a jinak to zamykat a odemykat jde ???:))))

All: Ještě mám jednu radu, jestli chcete zjistit zda vůbec to dalkové vysílá, tak vezmete ten dalakač a dejte ho blízko nějaké antény rádia a stisknout, pokud to nějak v radiu lupne nebo zavrčí, pak to něco vysílá :))) samozřejmě jde o to co :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 roky později...

Ahoj všem,mám problém z centálem na dálku,nemam originál klíč,jednotku centrálu jsem našel a vyndal,ale nevím kde koupit univerzální jednotku,na internetu jich je spousta ale nevím zda půjde připojit kabeláž,nemáte někdo s tím to už zkušenost.dekuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednou se mi stalo, že když jsem zamknul auto, ale samo odemklo.. a to furt dokola.. pak jsem myslel, ze musi bejt vybita baterka, ale nebylo možné, jinak bych nemohl zamknout,.. a zkusil jsem se podívat na konektor, který vede z auta do dveří. Byl zoxidovaný. Tak nasprejoval silikonovým olejem a už to krásně funguje..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 9 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...