Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute vsetci, neviete kde by som zistil ake presne oznacenie naplne v klimatizacii, mam 307 1,6e 2002, chcel by som dat doplnit medium ale neviem presny typ, Este jedna podotazka: na kolko by ma to vyslo v Peugeote resp. v inych servisoch? mate s tymto skusenost?

Odesláno

medium se dava v podstate jen jedno R134a , ale o tom nemusis premyslet, to je vec toho kdo ti to bude plnit, sam doma to stejne delat nebudes

ceny v CR jsou cca 600-1500Kc za doplneni

Odesláno

Zneužijem toto vlákno.

Chcel som si nechať skontrolovať náplň, ale v servise mi povedali, že je to zbytočné ak klíma chladí. Klíma buď chladí alebo nie tzn nechladí lepšie keď je náplne viac. Navyše pri kontrole tlaku sa časť náplne vypustí a tlak ešte viac poklesne. Sú to pravdivé informácie alebo mám zmeniť servis? :myslim

Odesláno

kontrola klimy se má dělat co dva roky.V rámci kontroly se provádí čištění-desinfekce,odsátí starého chladiva,kontrola

těsnosti a vrácení starého a doplnění novým chladivem,výměna pyl. filtru,doplnění ,,oleje\'\' a kontrola funkce.Je na to

přístroj,který to zvládne (mimo filtru) za cca 40 min.

Odesláno

igor4 :

v cervnu loni sem za naplneni dal 1846 ,-. cekal sem cca 50 min. navic do toho media dali nejakou kontrastni latku, kdyby to nekde utikalo, at je to videt. to stalo 150 ,-. v peugeotu v HK

[upravil dne 15/4/09 lucascz]

Odesláno

Naplnenie klimi v 307 sw 2,0 hdi, 35 Euro.... bola uplne prazdna kvoli vymene trubiek, dezinfekcia klimi 19 Euro.

robota na 40 minut

gramáž chladiva : 600 g - podla manualu k plnicke na 307

[upravil dne 16/4/09 marisw]

• O 4 roky později...
Odesláno

Servis klimatizácie a doplnenie chladiva mám čerstvo za sebou. Občas sa mi stalo, že klíma prestala chladiť, tak si o tom niečo prečítal a zistil som, že chladivo by sa malo dopĺňať po dvoch rokoch. V mojom aute bolo chladivo dopĺňané pred 6 rokmi :mrk

Čo sa množstva týka, išlo tam 600 g (1,6 HDi, r.v. 2005) a cena bola 35 €, ale ako som zistil, niekde to spravia aj za 30.

Odesláno

tak klimu som dal naplnit.. vytiahlo okolo 350 gramov a naplnene bolo 600 gramov..a od plnenia jej zacalo zajebkavat vypina sa a zapina pocut ako cvaka kompresor a ventilator bezi na plno..ked aj kompresor cvakne spojka sa toci tak to nechladi zacne chladit oneskorene po asi 30 sekundach..no a dnes som zistil ze tam ma ist 450 gramov chladiva a nie 600g moze tych 150 g naviac robit tento bordel? pred plnenim isla klima v poho.

Odesláno

ja mam mat tiez podla niektorych udajov o plneni iba 450g, ale dali mi tam 600g a ide to tak ako ma. nehuci, chladi :-D a odkedy som to dal plnit u nas este ani slnko poriadne nevyslo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...