Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Centrál peugeot 406

Recommended Posts

Guest Lukas4469
Odesláno

Ahoj,mám Peugeota 406 r.v. 97 mám v autě nový ovládání centrálu od Maxicar, je zapojený ale když zamknu tak se automaticky zamkne super zámek, nevíte čím to je??? a nevíte jak dopojit dověr oken???

Odesláno

tak pri superzamykani by se mely automaticky dovrit okna, takze tahle funkce uz by tam mela byt

jinak napada me ze je mozna dlouhy zamykaci impuls, jak je to tam zapojeno ? na draty od koncovych spinacu ve dverich ?

Guest Lukas4469
Odesláno

je to připojeno příme na moturek ve dveřích řidiče tzv. přímé ovládání servomotorku, a mám u dodělávaného centrálu fialový drát na dověr oken ale nevim kam ho připojit

Odesláno

To by mě taky zajímalo - \"dovírat okna\", ale nevím kde vzít ref. když nemám superzamykání. Nebylo to pro superzamykání připraveno vždy? Co chybí v zákl. verzi oproti verzi se superzamykáním? A co konkrétně superzamykání je!!!?

Guest Lukas4469
Odesláno

superzamykání je to, že když zamkneš dveře, tak je neotevřeš ani zevnitř myslim teda :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...