Guest Lukas4469 Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Ahoj,mám Peugeota 406 r.v. 97 mám v autě nový ovládání centrálu od Maxicar, je zapojený ale když zamknu tak se automaticky zamkne super zámek, nevíte čím to je??? a nevíte jak dopojit dověr oken??? Citovat
Ferry Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 tak pri superzamykani by se mely automaticky dovrit okna, takze tahle funkce uz by tam mela byt jinak napada me ze je mozna dlouhy zamykaci impuls, jak je to tam zapojeno ? na draty od koncovych spinacu ve dverich ? Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 je to připojeno příme na moturek ve dveřích řidiče tzv. přímé ovládání servomotorku, a mám u dodělávaného centrálu fialový drát na dověr oken ale nevim kam ho připojit Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 To by mě taky zajímalo - \"dovírat okna\", ale nevím kde vzít ref. když nemám superzamykání. Nebylo to pro superzamykání připraveno vždy? Co chybí v zákl. verzi oproti verzi se superzamykáním? A co konkrétně superzamykání je!!!? Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 superzamykání je to, že když zamkneš dveře, tak je neotevřeš ani zevnitř myslim teda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.