Cappry Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Chci se zeptat pri vymene budiku jak je na tom pocitadlo kilometru, kde se to vlastne zapisuje? Do pristrojovky ci ridici jednotky motoru? [upravil dne 14.4.2009 Cappry] Citovat
Cappry Odesláno 14. duben 2009 Autor Odesláno 14. duben 2009 A daji se pak prehodit hodnoty tachometru? Citovat
Laďa Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Hodnotu tam budeš mít tu co je na budících, které do auta namontuješ. Nebo je další možnost si nechat stočit kilometry anebo v opačném případě natočit:D. Citovat
Burisek Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 ne nemusíš nic točit,stačí si z těch starých to počítadlo přendat do nových,ale musíš je komplet rozdělat !! Citovat
Ferry Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 ee, prendani pocitadla nefunguje, to je pouze displej kterej zobrazuje, pamet je na desce plosnych spoju, takze tudy cesta nevede Citovat
Cappry Odesláno 14. duben 2009 Autor Odesláno 14. duben 2009 Tak ze, bud nechat jak jsou a nebo pretocit? Jeste se zeptam, jak poznam na budikach ze ukazuji hladinu oleje? Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Nevím jak je to u staršího modelu ale u novějšího po faceliftu se zapisuje vždy vyšší hodnota najetých kilometrů z integrovaného obvodu na desce přístrojovky (displej pouze zobrazuje) či z BSI jednotky. Ve starším BSI není, takže asi jen z přístrojovky. Někteří šikulové umějí čip na přístrojovce vyměnit. já jsem se do toho nepouštěl, ale radši obětuju u mě 2000,- za stočení na skutečně najeté kilometry (musel jsem vyměnit přístrojovku a tana vrakovišti zakoupená má najeto 450000 km :-( ) U mě je to 2000,- = 1000 za BSI a 1000,- za přístrojovku. u tebe tedypočítej s těma 1000,-. Zkus se obrátit na člena PP205 jistě se dohodnete i na jiné ceně, ale je to Mělník :-) Citovat
Ferry Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 myslim ze PP205 na to nebude mit vybaveni na tyhle stary budiky pokud maji budiky ukazatel hladiny oleje, pak po otoceni klickem do predstartovni polohy se rozsviti stupnice budiku a rucicka ukaze stav oleje ( pokud je zapojene cidlo na motoru ) pak spadne do vychozi pozice, zhasne stupnice a vic uz neukazuje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.