ozzy56 Odesláno 3. červen 2015 Sdílet Odesláno 3. červen 2015 byla tu fotka, jak grilujou na nákupním vozíku z Kaufu a masíčko prý super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šalda Odesláno 3. červen 2015 Sdílet Odesláno 3. červen 2015 Já mám obyč gril z Tesca, stál cca 1200.- a po prvním grilování se mu trochu prohnulo dno, tak sem si u zámečníka nechal udělat vložku z pořádnýho plechu a od té doby je pokoj, chtěl jsem hlavně pořádnej a velkej rošt, tenhle má myslím 60x40 a stačí pro celou rodinu, a hlavně se rošt neprohýbá když na něho švihnu třeba 8 kusů masa, ještě sem si u zámečníka nechal na ten gril udělat poklop a vystaráno snad na x let. Od zámečníka to bylo vše zadarmo, bylo to v rámci firmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aluška Odesláno 3. červen 2015 Sdílet Odesláno 3. červen 2015 Máme, myslím už 3 sezónu, obyčejnej gril asi za 400,- s moebelixu a stačí nám to, až doslouží, tak se možná poohlídnem po nějakým lepším Líbí se mi, co používá v tv Pohlreich, kde jde vyndat část kulatýho roštu a šoupnout tam pánvičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almanil Odesláno 3. červen 2015 Sdílet Odesláno 3. červen 2015 Zapomněl jsem, že ten můj levný gril má trochu problém, že se prohýbá rošt, ale za ty peníze to je drobnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scratch Odesláno 5. červen 2015 Sdílet Odesláno 5. červen 2015 ja si myslim, ze kdyz nekdo umi udelat poradne maso, tak je mu uplne jedno, na jakym grilu to dela. Muj vysneny je od kovare a rost stavitelny vyskove pres otaceci kolecko a samozrejme rost, ktery se da z krbu nejen vyndat ale i jen povytocit, a ktery je mimo ohen a presto drzi a nemusim ho drzet ja. Je to takova konstrukce, kterou jsem videl v country saloonu Benovy u Klatov. Proste bomba. to budu chtit jednou zrealizovat . Kdyz bylo nejhur a nebyl gril, tak jsme grilovali na vidlich. To je rekl bych asi nejlevnejsi zpusob grilovani kdy neni potreba ani gril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MotoMoto Odesláno 5. červen 2015 Sdílet Odesláno 5. červen 2015 Když po jedněch závodech u nás na chalupě bylo 30 lidí tak jsme grilovali na čtyři špalky v rozích a na tom prosývačka na písek. A pod tím oheň rozhrnutý do stran, jen ty špalky v rozích jsme museli po chvilce polévat vodou. As kuřata (půlky) jsme uprostřed obraceli vidlema. A jak to všem chutnalo. regius ohodnotil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubosHa Odesláno 28. listopad 2015 Sdílet Odesláno 28. listopad 2015 Já vždycky pořizoval celkem obyčejný grily, no pak mě manželka ukecala na Webera plynovýho (tenhle http://www.grilovani.cz/plynovy-gril-weber-q-1200-granite-grey.html) a fakt se vyplatí si připlatit, ten level je úplně někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausekkk Odesláno 27. květen 2018 Sdílet Odesláno 27. květen 2018 Na WEBER gril taky nedám dopustit, po pár letech oživím tohle téma Používám už třetí sezonu Gril Weber Spirit E-210 Classic a postupně jsem doplnil jednotlivé věci, je to super grilování. Výhoda weberu je jeho stavebnicový systém, nevýhoda je krutá cena jednotlivých doplňků. Včera večer jsem točil na rožni celou kotletu... mňam Béďa ohodnotil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 30. květen 2018 Sdílet Odesláno 30. květen 2018 koukám, že máš betonovou dlažbu, odstraňuješ z ní nějak třeba omastek, který to občas pokapeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausekkk Odesláno 31. květen 2018 Sdílet Odesláno 31. květen 2018 (upraveno) Dlažba má nějakou impregnaci a mastné skvrny mě netrápí. To jsem spíš naštvaný, že jeden ze dvou jorkšírků si ráno nechce rosou omočit tlapky a tak místo do trávy dělá hovínko na dlažbu Stačí to ale spláchnout vodou a stopa po "tom" zmizí. Dlažbu cca dvakrát do roka omyju vapkou a to je má veškerá údržba, možná časem budu muset napustit tou impregnací Upraveno 31. květen 2018 uživatelem Milhausekkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausekkk Odesláno 3. červen 2018 Sdílet Odesláno 3. červen 2018 Ještě chvíli a celé ho sežeru Péťa ohodnotil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest minimaxa Odesláno 3. červen 2018 Sdílet Odesláno 3. červen 2018 (upraveno) Pořídil jsem elektrický gril a postupně testujeme. V týdnu jsem dělal BBQ žebírka a dneska k obědu kuřátko Upraveno 3. červen 2018 uživatelem minimaxa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest minimaxa Odesláno 3. červen 2018 Sdílet Odesláno 3. červen 2018 Na sousedovic Weber jsme pořídili pizza kámen a opět dneska, ale tentokrát k večeři jsme testovali pizzu. A dopadlo to fakt skvěle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausekkk Odesláno 3. červen 2018 Sdílet Odesláno 3. červen 2018 Bože, to je nádhera, mám plnou pusu slin, hned bych si od všeho trochu ukousnul, mňam a jak to lahodí oku Ten kámen na pizzu si určitě pořídím taky, super věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Ice Odesláno 6. červen 2018 Sdílet Odesláno 6. červen 2018 (upraveno) Upraveno 6. červen 2018 uživatelem John_Ice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausekkk Odesláno 27. červen 2018 Sdílet Odesláno 27. červen 2018 Ahoj, tak Weber kámen na pizzu dokoupen, teď louskám recepty tak, abych mohl o víkendu nějakou pizzu vytvořit. Jen trochu plavu v tom jak s kamenem... Strčit do grilu a pizzu dát až na vyhřatý povrch, že? A kámen na začátku nebo kdy něčím potřít, olivový olej? Jsem si myslel, že to bude přírodní kámen a je to nějaká umělina - cordierit. Podle návodu se nesmí skladovat venku, protože při nízkých teplotách prý praskne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havlicek.Lukas Odesláno 27. červen 2018 Sdílet Odesláno 27. červen 2018 pizza nasucho ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest minimaxa Odesláno 27. červen 2018 Sdílet Odesláno 27. červen 2018 Žádný složitosti nehledej. Roztopit gril, urovnat uhlí spíš do kruhového tvaru jakoby ke straně, položit kámen, zavřít gril, nechat rozehřát a můžeš sázet pizzu. Na kámen se nic neleje a ani nenatírá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausekkk Odesláno 27. červen 2018 Sdílet Odesláno 27. červen 2018 Díky za rady, manipulace s uhlím jsem ušetřený páč jedu na plyn Tak to zkusím o víkendu. Nějaké doporučení ohledně sýru, resp dalších ingrediencí? Mám stejné chutě jako jsou pizzy na obrázcích výše... Šunka, slanina, niva, kozí rohy, rajčata, sýr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 28. červen 2018 Sdílet Odesláno 28. červen 2018 @Milhausekkk Se vrátím k tý impregnaci betonový dlažby, co to je prosimtě zač? dík jinak než dostavím venkovní grilovací pergolu, tak hojně využíváme elektrický teppanyaki. Vozíme si to s sebou na dovolený a tak a je to príma. Ráno na tom dělávám snídaně. Výhoda je v tom, že to je skladný (právě na tu dovolenou) a jednoduchý. Milhausekkk a Péťa ohodnotil 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.