Pe.Tr Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 pokud je potřeba ptejte se , jinak v kempu je k dispozici minigolf (jedna hul na 1,5hodky za 40,- ), dva pinec stoly (vybavení vemte svoje) pískoviště a nějaká prolejzačka [upravil dne 11/4/09 Pe.Tr] Citovat
MJSytic Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Když tam dorazíme v pátek ráno (dopo) a budeme do večera (snídat budeme doma, oběd si tam nějaký koupíme a večeři též) Kolik mám poslat peněz? [upravil dne 5.4.09 MJSytic] Citovat
Marlin Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 A je tam neco pro me? treba brod nebo kukuricne pole :D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Tebe přivažeme k prolejzačce, a dostaneš tou minigolfovou holí aby tě přešli podobný nápady, ty 4pětky za tu hul zaplatím:D:D:D:D:D Citovat
permonik7 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tebe přivažeme k prolejzačce, a dostaneš tou minigolfovou holí aby tě přešli podobný nápady, ty 4pětky za tu hul zaplatím:D:D:D:D:D Ti přispěju:) Citovat
Marlin Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tebe přivažeme k prolejzačce, a dostaneš tou minigolfovou holí aby tě přešli podobný nápady, ty 4pětky za tu hul zaplatím:D:D:D:D:D no tak to se mi vubec nelibi, to je pekne blby napad to vidim tak ze klice vyfasuje maturantka a bude klid Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 Marlin : mam pro tebe zajištěnu odtahovku , jak naložíš s autem je mě jedno , jen ti garantuju že v takovym stavu v jakým ho najdu, ho naložím a na své náklady převezu a složím k očím tvé maminky. MJSytic , posli co nejvice peněz - jinak zaleži jestli pojedete orientak . Citovat
Medvěd Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: Pe.Tr MJSytic , posli co nejvice peněz - Jo, jo - peníze hýbou světem Citovat
MJSytic Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 MJSytic , posli co nejvice peněz - jinak zaleži jestli pojedete orientak . Orienťák se jede v pátek? Já myslel v sobotu Citovat
Petra XSI Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Není to až tak důležitý, určitě by jsme se nějak doptali, ale já bych chtěla vědět kde a komu se máme hlásit až dorazíme...... Citovat
Schreek Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Petra XSI: Co se ubytování týče tak hledej mě, případně Neona, ale s velkou pravděpodobností bude většinu času někdo přímo u vjezdu, takže nás snad hledat nebude třeba Citovat
Petra XSI Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Schreek Petra XSI: Co se ubytování týče tak hledej mě, případně Neona, ale s velkou pravděpodobností bude většinu času někdo přímo u vjezdu, takže nás snad hledat nebude třeba Díky za info Citovat
MJSytic Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Orienťák se jede v pátek? Já myslel v sobotu Tak si trhněte:P Nepošlu nic a kdyžtak to dotlačím na místě osobně :aut Citovat
Marlin Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Marlin : mam pro tebe zajištěnu odtahovku , jak naložíš s autem je mě jedno , jen ti garantuju že v takovym stavu v jakým ho najdu, ho naložím a na své náklady převezu a složím k očím tvé maminky. no, chlapce tak to zacni setrit, protoze maminka je tou dobou ve francii :aut Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Jéé, tak počká až se maminka vrátí, ne, přece nepojede s tvym autem od hnoje do Francie:P:aut:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. duben 2009 Autor Odesláno 11. duben 2009 VŠEM : UZÁVĚRKA PŘÍHLÁŠEK JE 17.4.2009 23:59 , omlouváme se, tato větička se z přihlašovadla vypařila. Citovat
KoudaK Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Radek Hurvajz: taky Ti přispěji na golfovou hůl... Aka: musíš jí jen za včas umýt než ta krev na ní zaschne... Pe.Tr: Platby za sraz zasílejte nejpozději do 23.04.2009 na účet číslo 106206306/5500, VS = Vaše ID, SS = 26 / Takže platby nemaj s uzávěrkou přihlášek nic společnýho? Citovat
Keejml Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Budou na srazu k dostání k dostání věci z e-shopu? Za start v orienťáku se nic neplatí? Děkuju za odpověď Citovat
KoudaK Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 pokud je potřeba ptejte se ,a možná vám i odpovíme.... Platby za sraz zasílejte nejpozději do 23.04.2009 na účet číslo 106206306/5500, VS = Vaše ID, SS = 26 / Takže platby nemaj s uzávěrkou přihlášek nic společnýho? Halóó odpoví mi někdo??!!:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.