Láďa83 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Ahoj chlapi, dnes jsem hledal silentbloky motoru a našel jsem jen jeden - horní, když se otevře kapota tak na levé straně. Prosím můžete mi poradit kde jsou další a kudy se k nim dostanu. Díky [upravil dne 2/4/09 Láďa83] Citovat
Ferry Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: Láďa83 Nikdo neví kde jsou? ono by hlavne neskodilo uvest o jaky motor se jedna, do 307 se jich totiz davalo vic nez jeden, vime jinak se to da dohledat na serviceboxu v katalogu ND i s nazornymi obrazky, prihlasovaci udaje a heslo jsou k nalezeni zde na foru, pak staci zadat jen VIN kod auta proklikat se katalogem Citovat
Láďa83 Odesláno 2. duben 2009 Autor Odesláno 2. duben 2009 Jedná se o 1.4 16V. Na service boxu jsem se díval, ale našel jsem jen jednotlivé díly a ne nákres kde by byla zakreslena jejich poloha jsem nenarazil. Potřebuji lajcký popis. Díky Citovat
pastorek Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Keď sa postavíš pred auto tak jeden je na ľavej strane hore na motore. Druhý je na pravej strane pod baterkou a drží prevodovku. Tretí nájdeš keď si ľahneš pod auto. Je v spodnej časti motora a tesne nad ním prechádza cez ložisko pravá poloos. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.