Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chlapi, dnes jsem hledal silentbloky motoru a našel jsem jen jeden - horní, když se otevře kapota tak na levé straně. Prosím můžete mi poradit kde jsou další a kudy se k nim dostanu. Díky

[upravil dne 2/4/09 Láďa83]

Odesláno
Původně zaslal: Láďa83

Nikdo neví kde jsou?:myslim

ono by hlavne neskodilo uvest o jaky motor se jedna, do 307 se jich totiz davalo vic nez jeden, vime :)

jinak se to da dohledat na serviceboxu v katalogu ND i s nazornymi obrazky, prihlasovaci udaje a heslo jsou k nalezeni zde na foru, pak staci zadat jen VIN kod auta proklikat se katalogem

Odesláno

Jedná se o 1.4 16V. Na service boxu jsem se díval, ale našel jsem jen jednotlivé díly a ne nákres kde by byla zakreslena jejich poloha jsem nenarazil. Potřebuji lajcký popis. Díky

Odesláno

Keď sa postavíš pred auto tak jeden je na ľavej strane hore na motore. Druhý je na pravej strane pod baterkou a drží prevodovku. Tretí nájdeš keď si ľahneš pod auto. Je v spodnej časti motora a tesne nad ním prechádza cez ložisko pravá poloos.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...