Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Konfigurace dálkového ovladače


albinator

Recommended Posts

Skla jdou klicem jenom zavirat, ale mam pocit, ze jenom pres dalku, ne mechanicky v zamku. Muze to byt konfiguraci v BSI (okna- manualni/elektricka/sekvenčně). Muzete zkusit prekodovat na "řízené sekvenčně" jestli to něčemu pomůže, tak to má nakódovaná plná výbava 307.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Zdravím, potřeboval bych radu. Začala se mi po dni vybíjet baterie v dálkovým centrálu, zaslal jsem na opravu a bylo mi řečeno, že v plošném spoji v klíčku je nějaký skrat, který po stisknutí tlačítka, vždy vybije baterii a bohužel nelze opravit. Tento klíč je originál, kde imobilizér je zvlášť hranůlek v plastovém těle klíčku. V Číně mají jen variantu elektroniky s natvrdo priletovanym imobilizerem, který je nutno přes diag naprogramovat. Nevíte, kde bych sehnal samotnou elektroniku? Imobilizéry mi fungují, potřebuji pouze dálkové ovládání centrálu... Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mají v Číně taky. Stačí najít. Většinou předfacelifty měly immo zvláště a elektroniku na DO zvláště. Po faceliftu už to bývalo v celku (ikdyž nadále třeba servisní klíče nemají DO, ale jen tu kostičku s Immo a jsou po faceliftu nebo novější modely. V Číně mají i to, co potřebuješ, akorád špatně hledáš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem našel zvlášť elektroniku na ebay. A teď poslední otázka, když vezmu novou elektroniku a starou kostičku-imobilizer, dokazu ten central naicit na mě auto bez diagnostiky, tím postupem, který tuj je napsaný(zmáčknutí tlačítka....) Nebo je nutné taky napojit přes diag?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud je to elektronika na dálkáč zvlášť a zvlášť kostička immo, tak bez diagnostiky to jde normal přehodit a jen se spáruje dálka podle postupu. Když budeš chtít dát immo kostičku/hranolek do nového tělesa klíču, tak pozor, aby nepraskl--- někde je přilepený a to je pak velmi složité na vyndání (nepomůže nic jiné než odbrousit těleso klíču).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

Dnes jsem pároval druhý náhradní klíč na P307 z Aliexpresu, frézován podle fotografie starého (celk. cena 260,-), v diagnostice je přidání práce na 15 minut.

Přidání klíče, aby auto startovalo, je v položce náhradní díly, potřebujete kód (v diag. nazváno klíč) imobilizéru. Bez něj to nejde udělat.

Zde přikládám přesný postup na párování dálkáče (k tomu už diagnostika netřeba), který vyjede diagnostika po spárování startu (k tomu ale diagnostika potřeba je). Na dálkové funguje všechno, i okna. Přikládám to kvůli tomu, že se dost návodů na párování dálky rozchází, tak tady je to přímo z fabriky a zafungovalo u obou klíčů napoprvé (po párování startu v diagnostice se pak musí párovat dálkové (to už bez diagnostiky) znovu u obou klíčů, i toho starého - protože i na start se v diagnostice musí párovat oba - ne jenom ten nový. 

Myslím, že to zvládne každý, dělal jsem to prvně.

 

675620003_Pidnkle.thumb.PNG.0287006b8b3aae30f76eab0adb76a7b1.PNG

Upraveno uživatelem vlastvs499
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...