Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Konfigurace dálkového ovladače


albinator

Recommended Posts

Čau Pažouti

Nevíte někdo jak nakonfigurovat dálkáč,jako všem sse mi vymčakli tlačítka tak sem koupil novou krabičku,ale i s novou elektronikou uvnitř a potřebuji vědět jak tu novou naučit na moje auto,někdo říkal že prý stačí jen strčit klíček do zapalovaní otočit a u toho držet na dálkáči odemykání,ale nevím jak dlouho nebo jestli je to vůbec pravda:myslim!

Poraďte PLLL:aut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyjmuto z manuálu:

Opětná aktivace dálkového

ovladače

1. Vypněte zapalování.

2. Znovu zapněte zapalování.

3. Ihned stiskněte tlačítko A (zamknout) a držte

jej stisknuté několik sekund.

4. Vypněte zapalování a vysuňte

klíč s dálkovým ovladačem ze

spínací skřínky. Dálkový ovladač

je znovu funkční.

http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_cs_cz.htm

[upravil dne 31.3.09 Velickin]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi poraďte,please jak znovu nastavit dalkové ovládání,na starém se mi vymačkali čudle tak sem koupil novou krabičku i s tím plošným spojem uvnitř a teď mi to nefaka zkoušel jsem to podle návodu jako že strčiš klíček do zapalování podržíš zamyk. a pak vytáhneš klíč,resp.nastartuješ,ale nic.dokonce mi potomto nešlo ani nastartovat,musel jsem nastartovat jiným klíčem zhasnout to a pak sem dal ten druhej a šlo to,ale když ho vytáhnu po jízdě tak už s ním znovu natočit motor nejde musím nejdříve tím bez dálkače:myslim,poraďte,nechce se mi do peugeotu abych tam vyplázl dva tácy když už jsem investoval do krabičky!:myslim:myslim:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 9 let později...

Naučení nového klíče komplet i s imobilizérem- potřeba PINu k BSI a diagnostika. (Immo je malý černý hranol v plastovém tělese klíčů, elektronika dálky je tišťák s mikrospínačema).

Naučení pouze dálky s již spárovaným immo čipem- zasunout klíč, do kontrolek a držet tlačítko zamykání 10s, vytáhnout klíč, počkat 30s. 

 

Upraveno uživatelem inoxing
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Počkej, ale ono je rozdíl naučit dálku- pro centrální zamykání a druhá věc je dovírání oken dlouhým stisknutím. Otázka je, zamyká/odemyká ti auto? Pokud ano- je to spárované. Dovírání oken je druhá věc, nastavení v diagnostice- ---)okna ovládaná sekvenčně/bez sekvence/bez elekrického stahování---)elektronika pouze vpředu/elektronika vpředu a vzadu. Elektronika oken funguje i s nastavením, kdy je definováno "bez elektrického stahování", ale právě pro tohle dovírání může být problém.

A ještě před tím, než se pustíš do konfigurování jednotek, zkus si "najet" dojezdy oken---) všechny okna zavřeš a pak znovu podržíš tlačítko pro zavřít pro každé okno (asi na 2s); pak otevřeš všechny okna nadoraz a pak znovu podržíš tlačítko pro otevření (asi na 2s). Pak okna zavřeš krátkým stiskem a musejí všechy vyjet sami do zavřené polohy (pokud tedy máš okna s touto funkcí). Dojezdy musíš naučit vždycky po odpojení baterky. Nevím jak u novějších modelů, ale mě 2002 funguje jen dovírání oken, po dobu stiknutí tlačítka; otevírání oken přes dálku nefunguje (např. jak u VW group).

Upraveno uživatelem inoxing
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dřív mi to se starým ovladačem dovíralo (neotvíralo) a spárování mi dělali přímo v Peugeotu, tak to snad udělali dobře...

Jo, a otvírání a zavírání mi funguje normálně, jako dřív...

Upraveno uživatelem Radeq
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spárování si můžeš udělat sám. I v Peugeotu to tak dělají, jiný způsob není. Když např. kóduješ nové klíče, tak nakonci ti diagnostika oznamuje, že klíče nakódovány a pak už  jen postup, jak spárovat dálky. Spárování dálky se neděje přes diagnostiku- ale postupem viz výše (zjednodušený přepis z postupu z diagnostiky).

Jestli je to china elektronika z Ali, je možné vše, osobně jsem tipoval ty nenačtené dojezdy oken. Okna tedy dovírají sami normálně, přes ovladač ve dveřích?

Upraveno uživatelem inoxing
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...